Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
189 Kč
100 % BIO kakaové máslo ve formě kousků. Má široké využití v kuchyni.…
199 Kč
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
56 Kč
Marináda vyrobená z kvalitní sojové omáčky tamari.
99 Kč
Včelí pyl v bio kvalitě je ideální do jogurtu, müsli, smoothies nebo…
139 Kč
Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji…
99 Kč
Rajčatový kečup je pečlivě vyroben z na slunci vyzrálých italských…
85 Kč
Sojová omáčka vyrobená tradičním japonským způsobem, fermentací bez…
249 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Vyrábějí se z kořene keřů manioku. Jsou významným zdrojem…
99 Kč
Superpotravina, která je lehce nasládlá a voní po oříšcích.
99 Kč
Sojová omáčka je vyrobená přírodní fermentací a používá se k…
289 Kč
Mořské řasy Wakame rostou kolem ostrova Hokkaido, po namočení je…
185 Kč
Stolní sladidlo na bázi erythritolu.
129 Kč
Stolní sladidlo na bázi erythritolu.
119 Kč
Akce
Řasa arame se sbírá ručně od května do srpna.
176 Kč 130 Kč -26 %
Vinný ocet se používá výhradně pro přípravu studených jídel a pochází…
72 Kč
Výhodná cena
Tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a…
122 Kč 109 Kč -11 %
Hraška vanilka je hrachová směs ochucená přírodní vanilkou.…
62 Kč
Sojová omáčka k dochucení pokrmů, vyrobeno přírodní fermentací.
66 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Himalájská sůl černá hrubá Kala Namak se doporučuje lidem, kteří mají…
18 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Přírodní konzervační prostředek, používá se jako dochucovací…
249 Kč
Sojová omáčka k dochucení pokrmů, vyrobeno přírodní fermentací.
179 Kč
Dehydrované droždí, které je rovnocennou alternativou čerstvého…
14 Kč
Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.