Žitná mouka se používá v pekařství, je snadno kombinovatelná s ostatními druhy mouk a dodává pečivu a chlebu specifickou chuť.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Žitná mouka celozrnná hladká je základem pro pečení tmavého pečiva (chleba, housky, bagety), má méně lepku, proto se přidává mouka pšeničná, aby těsto lépe kyselo.
Žitná celozrnná hladká mouka je vhodná na přípravu domácích chlebů a kvásku, na pečení slaných i sladkých pokrmů a sladkého pečiva. Oblíbené jsou žitné rohlíčky, žitné palačinky, medovník a další recepty. Žitnou mouku lze použít samotnou nebo v kombinaci se špaldovou či pšeničnou moukou.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.