Černé fazolky skvěle zpestří vaše jídlo nejen svojí leskle černou barvou. Mají mírně nasládlou chuť a využívané jsou především v mexické kuchyni.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Černé fazolky mají lesklý černý povrch, čím jsou tmavší, tím mají výraznější chuť. Mají mírně nasládlou chuť a připravují se obdobným způsobem jako jiné fazole. Jakékoli jídlo ozvláštní svojí výraznou barvou.
Fazole černá.
Fazole namočíme přes noc na 10 - 12 hodin do vody. Poté vodu vylijeme, fazole propláchneme a vaříme v nové vodě 90 minut, případně 20minut v tlakovém hrnci. Při vaření sbíráme pěnu z povrchu, zbavíme se tak drobných nečistot. Osolíme až po uvaření.
Energetická hodnota 1470 kJ/350 kcal. Tuky 0,9 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g, Sacharidy 63,4 g - z toho cukry 2,3 g, Bílkoviny 21,3 g, Sůl 0 g.
Česká republika
Balení obsahuje 500 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.