Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

EXCIPIAL U lipolotio emulze 200 ml

93
38
starstarstarstarstar  93 %
EXCIPIAL U lipolotio emulze 200 ml
K ochraně a ošetřování citlivé nebo mírně podrážděné kůže. Více informací
Kód výrobku: 23813
Běžná cena: 170 Kč (ušetříte: 28 Kč = 16 %)
Cena s DPH: 142 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Čtvrtek 8.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku EXCIPIAL U lipolotio emulze 200 ml

(93 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
lipli(17.11.2016)starstarstarstar

Krásně zklidňuje ekzém.

b.i.lla@seznam.cz(14.09.2016)starstarstar

katerina(29.08.2016)starstarstarstarstar

Lucie *B*(07.07.2016)starstarstarstar

Skvěle hydratuje pokožku a pleť, poměrně rychle se vstřebává, výborný na vysušenou pokožku, používám na loupající se pleť, oblast obočí a přechod mezi pletí a vlasy

PROTI: Jeho přirozená vůně nemusí každému sednout
adela.homutova@gmail.com(16.05.2016)starstarstarstar

Simona 333(10.05.2016)starstarstar

mě nezabral, ale záleží na každém, kamarádce zabírá výborně

jitka1961(29.10.2015)starstarstarstarstar

Výborná věc na podrážděnou pokožku rukou, ale i těla nebo obličeje.

dasa2(23.06.2015)starstarstarstarstar

Používáme ho na Lichen Pilaris, nic lepšího a účinnějšího jsem ani v cizině nesehnala. Funguje nám skvěle i na občasné projevy ekzému.

clio77@seznam.cz(11.06.2015)starstarstarstarstar

Výborné na dětský ekzém

ajina(28.01.2015)starstarstarstarstar

Nic učínějšího na suchou kůži a ochranu pleti před mrazem neznám.

l.pavlosek@tiscali.cz(22.11.2014)starstarstarstar

kudrlina(16.04.2014)starstarstarstarstar

vanaska@seznam.cz(01.04.2014)starstarstarstarstar

alenka35(04.02.2014)starstarstarstarstar

dagmar(29.01.2014)starstarstarstarstar

Na pro mazávání exematické kůže moc dobré.

Ověřený zákazník(28.05.2013)starstarstarstarstar

Výrobek mi doporučila dermatoložka ke zmírnění suché kůže na ramenou - sice se trochu hůře roztírá a je celkem mastný, ale účinek je ok.

jiridockal(11.05.2013)starstar

dlouho to byl muj oblibeny produkt na suchou a ekzematickou kuzi, ale posledni dobou mi uz nevyhovuje. Je zbytecne mastny a plny chemikalii

Juras(11.05.2013)starstarstarstarstar

Výborný prostředek pro suchou pokožku s viditelným výsledkem.

Ověřený zákazník(10.05.2013)starstarstarstarstar

Výborný přípravek na suchou pleť.

pves(06.05.2013)starstarstarstarstar

funguje celkem rychle

barboraK(24.04.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(19.04.2013)starstarstarstar

Velmi dobrý.

PRO: Na suchou kůži účinný.
PROTI: Mastnější a hustější.
Ověřený zákazník(03.04.2013)starstarstarstarstar

výborný na hodně suchou kůži,opravdu pomohl

Ověřený zákazník(27.03.2013)starstarstarstarstar

dlouho jsme používali na suchou pleť mojí i dětí na atopický exém, nemůžem si stěžovat.

PRO: výbrné pro suchou pleť. rychle se vstřevává a nezanechává mastný film
PROTI: není mi dvakrát příjemná vůně, ale to je jen moje osobní názor
Ověřený zákazník(25.03.2013)starstarstarstar

můžu doporučit na suchou pokožku

PRO: krásně promastí dobře se roztírá hezky voní
Veronika S(11.03.2013)starstarstarstarstar

doporučuji všem, kdo mají suchou kůži. Zkoušela jsem leccos, ale tohle je jednička.

PRO: Neznám nic, co by tak promašťovalo suchou kůži.
Ověřený zákazník(04.03.2013)starstarstarstar

Vhodný jako tělové mléko pro ekzematiky a pro lidi trpící suchou pokožkou. Pro lidi s normální pokožkou by bylo pravděpodobně až příliš mastné. Horší roztíratelnost. Jemná vůně, téměř neznatelná /neparfémováno/.

PRO: Vhodný pro ekzematiky. Promastí kůži, jemná vůně. Vhodný pro velmi suchou pokožku.
PROTI: Hůře roztíratelný.
b.ja@seznam.cz(01.03.2013)starstarstarstarstar

Používala jsem Excipial u obou mých dětí. Všem opravdu doporučuji!!! Výborné i v zimě na ošetření (promaštění) tvářiček.

SuchaZ(26.02.2013)starstarstarstarstar

pospisil(24.02.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(22.02.2013)starstarstarstarstar

Vyborne mlieko na telo, pouzivala som na maleho synceka od narodenia, ako jedine mu pomohlo. Od vtedy pouzivame stale.

PRO: Krasne premasti pokozku
asdfjkl(21.02.2013)starstarstarstarstar

30Pet(05.02.2013)starstarstarstarstar

jedině excipial, jsem na něm závislá

Ověřený zákazník(18.01.2013)starstarstarstarstar

V zimním období mám velmi suchou kůži a často i ekzém na očních víčkách. Po dlouhém hledání jsem zjistila, že tento krém mé problémy vyřeší.

PRO: rychle se vstřebává, nezanechává mastný filtr
mopetra(15.01.2013)starstarstarstarstar

nyxie(15.01.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(13.01.2013)starstarstarstarstar

doporučuji všem, kdo mají suchou pleť

PRO: účinně pomáhá na suchou pleť
Ověřený zákazník(30.12.2012)starstarstarstar

Dobrý pro ekzematickou pokožku.

Ověřený zákazník(23.12.2012)starstarstarstarstar

výborný při problémech s atopickým exemem

valena(15.12.2012)starstarstarstar

Spokojen

Ověřený zákazník(28.11.2012)starstarstarstar

velice dorý

PRO: syna
PROTI: atopický ekzem
Ověřený zákazník(19.11.2012)starstarstarstarstar

pokožka miminka je hebká.

Ověřený zákazník(23.10.2012)starstarstarstar

Doporučuji

PRO: pro atopiky neznám nic lepšího za takovou cenu
PROTI: dlouho trvá než se vsákne do pokožky
Birchwood(03.10.2012)starstarstarstarstar

pertuis(30.08.2012)starstarstarstar

martina(27.08.2012)starstarstarstar

Limi(11.08.2012)starstarstarstarstar

chalcedonka(06.08.2012)starstarstarstarstar

nedráždivá, výborná emulze

Ověřený zákazník(23.07.2012)starstarstarstarstar

jsem spokojena

PRO: tato značka mi vyhovuje super konzistence
Ověřený zákazník(06.07.2012)starstarstarstarstar

promastí suchou kůži, lupenku

Ověřený zákazník(19.06.2012)starstarstarstarstar

Výrobek mi byl doporučen pediatričkou na tzv. potničky u měsíčního miminka a pomohl i na suchou kůži a další neduhy. Vřele doporučuji. Je dobře snášen a rychle se vstřebává.

PRO: Lehké nemastné složení příjemná vůně dobře snášen i miminkem¨ rychle se vstřebává
PROTI: nic
Ověřený zákazník(01.06.2012)starstarstarstarstar

příjemná vůně snadná roztíratelnost dobrá účinnost

sagitta(29.05.2012)starstarstarstarstar

Ivča(15.05.2012)starstarstarstarstar

Od narození dětí nepoužíváme po koupání nebo nějakého kožního problému nic jiného. Používá ho i můj tchán. Spokojenost na všech frontách.

PROTI: cena
joker(26.03.2012)starstarstarstarstar

Tento produkt je vhodný pro ekzematickou pokožku v mírném stádiu, uklidňuje podrážděná místa a skvěle hydratuje.

PRO: příjemná vůně lehká konzistence, dobře se roztírá skvělý pro suchou pokožku pomáhá i při ekzému
PROTI: není
Ověřený zákazník(07.03.2012)starstarstarstar

Výborná zkušenost, používám celoročně na promazání kůže dcerky po každé koupeli; dcera má atopický ekzém a díky tomuto mléku nemá suchou kůži.

PRO: malé děti, kohokoli s kožními problémy či jen pro promazání suché kůže
Ověřený zákazník(06.02.2012)starstarstarstarstar

velmi příjemné, zanechává vláčnou pokožku, výborné na suchou kůži a atopickou kůži

PRO: je vhodné i pro kojence
gripen21(18.10.2011)starstarstarstarstar

Doporučeno a už nic jiného po koupání na děti nepoužívám.

mket(28.08.2011)starstarstarstarstar

m.doubkova(30.04.2011)starstarstarstar

Picrochol(12.01.2011)starstarstarstarstar

martina 12(20.10.2010)starstarstarstarstar

pinea(18.06.2010)starstarstarstarstar

lilu99(15.04.2010)starstarstarstar

Oznámit nežádoucí účinky
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu