Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Týden šílených slev

EXCIPIAL U Lipolotio emulze 200 ml

93
41
starstarstarstarstar  93 %
EXCIPIAL U Lipolotio emulze 200 ml
Excipial U Lipolotio zlepšuje a normalizuje stav pokožky. Vyhlazuje její drsný povrch. Vhodný i na svědivé projevy, atopický ekzém a lupénku. Více informací
Kód výrobku: 23813
Běžná cena: 170 Kč (ušetříte: 51 Kč = 30 %)
Cena s DPH: 119 
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 29.5.2017
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku EXCIPIAL U Lipolotio emulze 200 ml

(93 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
navlacilova.m@gmail.com(29.03.2017)starstarstarstar

simona@smidl.info(19.01.2017)starstarstarstarstar

Super na suchou pokožku ke sklonu k exzémům. Nám doporučila dětská lékařka a již leta nekupuji nic jiného.

Bukyna(02.01.2017)starstarstarstarstar

lipli(17.11.2016)starstarstarstar

Krásně zklidňuje ekzém.

b.i.lla@seznam.cz(14.09.2016)starstarstar

katerina(29.08.2016)starstarstarstarstar

Lucie *B*(07.07.2016)starstarstarstar

Skvěle hydratuje pokožku a pleť, poměrně rychle se vstřebává, výborný na vysušenou pokožku, používám na loupající se pleť, oblast obočí a přechod mezi pletí a vlasy

PROTI: Jeho přirozená vůně nemusí každému sednout
adela.homutova@gmail.com(16.05.2016)starstarstarstar

Simona 333(10.05.2016)starstarstar

mě nezabral, ale záleží na každém, kamarádce zabírá výborně

jitka1961(29.10.2015)starstarstarstarstar

Výborná věc na podrážděnou pokožku rukou, ale i těla nebo obličeje.

dasa2(23.06.2015)starstarstarstarstar

Používáme ho na Lichen Pilaris, nic lepšího a účinnějšího jsem ani v cizině nesehnala. Funguje nám skvěle i na občasné projevy ekzému.

clio77@seznam.cz(11.06.2015)starstarstarstarstar

Výborné na dětský ekzém

ajina(28.01.2015)starstarstarstarstar

Nic učínějšího na suchou kůži a ochranu pleti před mrazem neznám.

l.pavlosek@tiscali.cz(22.11.2014)starstarstarstar

kudrlina(16.04.2014)starstarstarstarstar

vanaska@seznam.cz(01.04.2014)starstarstarstarstar

alenka35(04.02.2014)starstarstarstarstar

dagmar(29.01.2014)starstarstarstarstar

Na pro mazávání exematické kůže moc dobré.

Ověřený zákazník(28.05.2013)starstarstarstarstar

Výrobek mi doporučila dermatoložka ke zmírnění suché kůže na ramenou - sice se trochu hůře roztírá a je celkem mastný, ale účinek je ok.

jiridockal(11.05.2013)starstar

dlouho to byl muj oblibeny produkt na suchou a ekzematickou kuzi, ale posledni dobou mi uz nevyhovuje. Je zbytecne mastny a plny chemikalii

Juras(11.05.2013)starstarstarstarstar

Výborný prostředek pro suchou pokožku s viditelným výsledkem.

Ověřený zákazník(10.05.2013)starstarstarstarstar

Výborný přípravek na suchou pleť.

pves(06.05.2013)starstarstarstarstar

funguje celkem rychle

barboraK(24.04.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(19.04.2013)starstarstarstar

Velmi dobrý.

PRO: Na suchou kůži účinný.
PROTI: Mastnější a hustější.
Ověřený zákazník(03.04.2013)starstarstarstarstar

výborný na hodně suchou kůži,opravdu pomohl

Ověřený zákazník(27.03.2013)starstarstarstarstar

dlouho jsme používali na suchou pleť mojí i dětí na atopický exém, nemůžem si stěžovat.

PRO: výbrné pro suchou pleť. rychle se vstřevává a nezanechává mastný film
PROTI: není mi dvakrát příjemná vůně, ale to je jen moje osobní názor
Ověřený zákazník(25.03.2013)starstarstarstar

můžu doporučit na suchou pokožku

PRO: krásně promastí dobře se roztírá hezky voní
Veronika S(11.03.2013)starstarstarstarstar

doporučuji všem, kdo mají suchou kůži. Zkoušela jsem leccos, ale tohle je jednička.

PRO: Neznám nic, co by tak promašťovalo suchou kůži.
Ověřený zákazník(04.03.2013)starstarstarstar

Vhodný jako tělové mléko pro ekzematiky a pro lidi trpící suchou pokožkou. Pro lidi s normální pokožkou by bylo pravděpodobně až příliš mastné. Horší roztíratelnost. Jemná vůně, téměř neznatelná /neparfémováno/.

PRO: Vhodný pro ekzematiky. Promastí kůži, jemná vůně. Vhodný pro velmi suchou pokožku.
PROTI: Hůře roztíratelný.
b.ja@seznam.cz(01.03.2013)starstarstarstarstar

Používala jsem Excipial u obou mých dětí. Všem opravdu doporučuji!!! Výborné i v zimě na ošetření (promaštění) tvářiček.

SuchaZ(26.02.2013)starstarstarstarstar

pospisil(24.02.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(22.02.2013)starstarstarstarstar

Vyborne mlieko na telo, pouzivala som na maleho synceka od narodenia, ako jedine mu pomohlo. Od vtedy pouzivame stale.

PRO: Krasne premasti pokozku
asdfjkl(21.02.2013)starstarstarstarstar

30Pet(05.02.2013)starstarstarstarstar

jedině excipial, jsem na něm závislá

Ověřený zákazník(18.01.2013)starstarstarstarstar

V zimním období mám velmi suchou kůži a často i ekzém na očních víčkách. Po dlouhém hledání jsem zjistila, že tento krém mé problémy vyřeší.

PRO: rychle se vstřebává, nezanechává mastný filtr
mopetra(15.01.2013)starstarstarstarstar

nyxie(15.01.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(13.01.2013)starstarstarstarstar

doporučuji všem, kdo mají suchou pleť

PRO: účinně pomáhá na suchou pleť
Ověřený zákazník(30.12.2012)starstarstarstar

Dobrý pro ekzematickou pokožku.

Ověřený zákazník(23.12.2012)starstarstarstarstar

výborný při problémech s atopickým exemem

valena(15.12.2012)starstarstarstar

Spokojen

Ověřený zákazník(28.11.2012)starstarstarstar

velice dorý

PRO: syna
PROTI: atopický ekzem
Ověřený zákazník(19.11.2012)starstarstarstarstar

pokožka miminka je hebká.

Ověřený zákazník(23.10.2012)starstarstarstar

Doporučuji

PRO: pro atopiky neznám nic lepšího za takovou cenu
PROTI: dlouho trvá než se vsákne do pokožky
Birchwood(03.10.2012)starstarstarstarstar

pertuis(30.08.2012)starstarstarstar

martina(27.08.2012)starstarstarstar

Limi(11.08.2012)starstarstarstarstar

chalcedonka(06.08.2012)starstarstarstarstar

nedráždivá, výborná emulze

Ověřený zákazník(23.07.2012)starstarstarstarstar

jsem spokojena

PRO: tato značka mi vyhovuje super konzistence
Ověřený zákazník(06.07.2012)starstarstarstarstar

promastí suchou kůži, lupenku

Ověřený zákazník(19.06.2012)starstarstarstarstar

Výrobek mi byl doporučen pediatričkou na tzv. potničky u měsíčního miminka a pomohl i na suchou kůži a další neduhy. Vřele doporučuji. Je dobře snášen a rychle se vstřebává.

PRO: Lehké nemastné složení příjemná vůně dobře snášen i miminkem¨ rychle se vstřebává
PROTI: nic
Ověřený zákazník(01.06.2012)starstarstarstarstar

příjemná vůně snadná roztíratelnost dobrá účinnost

sagitta(29.05.2012)starstarstarstarstar

Ivča(15.05.2012)starstarstarstarstar

Od narození dětí nepoužíváme po koupání nebo nějakého kožního problému nic jiného. Používá ho i můj tchán. Spokojenost na všech frontách.

PROTI: cena
joker(26.03.2012)starstarstarstarstar

Tento produkt je vhodný pro ekzematickou pokožku v mírném stádiu, uklidňuje podrážděná místa a skvěle hydratuje.

PRO: příjemná vůně lehká konzistence, dobře se roztírá skvělý pro suchou pokožku pomáhá i při ekzému
PROTI: není
Ověřený zákazník(07.03.2012)starstarstarstar

Výborná zkušenost, používám celoročně na promazání kůže dcerky po každé koupeli; dcera má atopický ekzém a díky tomuto mléku nemá suchou kůži.

PRO: malé děti, kohokoli s kožními problémy či jen pro promazání suché kůže
Ověřený zákazník(06.02.2012)starstarstarstarstar

velmi příjemné, zanechává vláčnou pokožku, výborné na suchou kůži a atopickou kůži

PRO: je vhodné i pro kojence
gripen21(18.10.2011)starstarstarstarstar

Doporučeno a už nic jiného po koupání na děti nepoužívám.

mket(28.08.2011)starstarstarstarstar

m.doubkova(30.04.2011)starstarstarstar

Picrochol(12.01.2011)starstarstarstarstar

martina 12(20.10.2010)starstarstarstarstar

pinea(18.06.2010)starstarstarstarstar

lilu99(15.04.2010)starstarstarstar

Oznámit nežádoucí účinky

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

Mgr. Pavla Horáková
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu