70% hořká čokoláda s drcenými praženými mandlemi.
34 Kč
Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
65 Kč
Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…
56 Kč
Mléčná čokoláda s barevným dekorem v dárkové kazetě.
102 Kč
Vynikající hořká čokoláda s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou…
69 Kč
Směs bílé čokolády s mandlemi a mrazem sušenými malinami.
179 Kč
Čokoláda obsahuje dvě vrstvy, hořká nugátová čokoláda s pastou z…
55 Kč
70% hořká čokoláda s drcenými lískovými oříšky.
39 Kč
Bílá čokoláda neobsahuje kakaovou hmotu, nýbrž kakaové máslo, slazená…
50 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Bílá čokoláda bez jakýchkoli emulgátorů, třtinového cukru z Paraguaye…
86 Kč
Sametově mléčná čokoláda s drcenými lískovými oříšky.
39 Kč
Výrazná chuť čokolády s 85 % obsahem kakaa.
52 Kč
Low carb kvalitní mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa v podobě…
196 Kč
Přírodní tuk nalezne využití v gastronomii i kosmetickém průmyslu.
125 Kč
Bílá čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
49 Kč
Tmavá čokoláda s vyšším procentem kakaa, intenzivnější a s jedinečnou…
69 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Bez cukru,…
56 Kč
Tabulka hořké čokolády s rozinkami a rumovou příchutí, zaručeně…
65 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Bez cukru,…
55 Kč 52 Kč -5 %
Čokoládě z nejjemnější kakaa, které pocházející přímo od malých…
75 Kč
Čokoláda slazená xylitolem vhodná k mlsání bez výčitek.
47 Kč
Hořká čokoláda se sladidly, bez přidaného cukru, vhodná pro diabetiky.
82 Kč
Tyčinka z jemné mléčné čokolády plněná krémovou karamelovou náplní s…
24 Kč
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.