Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Mléčná čokoláda s nugátovou náplní 42%.
27 Kč
Mléčná čokoláda s kousky pražených jader lískových ořechů 12% a s…
68 Kč
Bílá čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
33 Kč
Mléčná čokoláda s obsahem kakaové sušiny nejméně 30%.
27 Kč
Mléčná čokoláda s nugátovou náplní 42%.
68 Kč
70% hořká čokoláda s drcenými praženými mandlemi.
30 Kč
Hořká čokoláda s marcipánovou náplní 44%.
27 Kč
Mléčná čokoláda obsahuje 45% krému s kokosem.
27 Kč
Hořká čokoláda s mátovou náplní 40%.
27 Kč
Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
52 Kč
Mléčná čokoláda s obsahem kakaové sušiny nejméně 30%.
68 Kč
Mléčná čokoláda s veselými velikonočními motivy.
66 Kč
Hořká čokoláda vyrobena z prvotřídního kakaa v BIO kvalitě s…
56 Kč
Čokoládové křupky bez přidaného cukru.
31 Kč
Hořká čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
33 Kč
Mléčná čokoláda s kousky pražených jader lískových ořechů 12% a s…
27 Kč
Mléčná čokoláda s celými mandlemi 25%.
33 Kč
Low carb kvalitní hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa v podobě…
190 Kč
Arašídy v křupavém čokoládovém kabátku bez přidaného cukru, slazené…
31 Kč
Čokoládové lentilky bez přidaného cukru.
31 Kč
Akce
Tyčinka z mléčné čokolády bez přidaného cukru a bez lepku.
32 Kč 24 Kč -25 %
Hořká čokoláda na vaření s obsahem kakaa 70 %. Na rozdíl od běžných…
85 Kč
Čokoládové mléčné jazýčky, mlsání nejen pro děti.
27 Kč
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.