Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Hořká čokoláda vyrobena z prvotřídního kakaa v BIO kvalitě s…
56 Kč
Hořká čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
33 Kč
Sametově mléčná čokoláda.
30 Kč
Hořká čokoláda s marcipánovou náplní 44%.
27 Kč
70% hořká čokoláda s konopnými semínky.
37 Kč
Bílá čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
33 Kč
Báječná 47 % čokoláda na vaření, nebo jen tak na mlsání.
26 Kč
Mléčná čokoláda s kousky pražených jader lískových ořechů 12% a s…
68 Kč
Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Lahodně sladká…
47 Kč
Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Bez cukru,…
47 Kč
Dražované banánové kousky v mléčné čokoládě a kokosové kousky v hořké…
84 Kč
Hořká čokoláda s mátovou náplní 40%.
27 Kč
Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
52 Kč
Dražované pomerančové kousky a mandle v hořké čokoládě.
84 Kč
Mléčná čokoláda obsahuje 45% krému s kokosem.
27 Kč
Čokoládová tyčinka s rýžovým mlékem, ochucená mandlemi v karamelu a…
24 Kč
Mléčná čokoláda s kousky pražených jader lískových ořechů 12% a s…
27 Kč
Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…
45 Kč
Low carb kvalitní hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa v podobě…
183 Kč
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaových částí slazená…
52 Kč
Bio bílá čokoláda se slavným práškovým čajem Matcha.
86 Kč
Low carb kvalitní mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa v podobě…
183 Kč
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.