Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Oříškový bílý nugát s kousky oříšků v karamelu je vhodný pro vegany,…
57 Kč 49 Kč -14 %
nad 300 Kč dárek
Arašídy v křupavém čokoládovém kabátku bez přidaného cukru, slazené…
45 Kč
Bílá čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
33 Kč
Mléčná čokoláda s kousky pražených jader lískových ořechů 12% a s…
27 Kč
Mléčná čokoláda s kousky pražených jader lískových ořechů 12% a s…
68 Kč
Hořká čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
33 Kč
Sametově mléčná čokoláda s drcenými lískovými oříšky.
30 Kč
Dražované lískové ořechy v mléčné čokoládě.
84 Kč
Jemná mléčná čokoláda s výraznou chutí mléka ochucená kousky lehce…
45 Kč
Mléčná čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
33 Kč
Veganská mléčná čokoláda obsahuje pouze kakaové máslo, kousky…
57 Kč 49 Kč -14 %
Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
52 Kč
Veganská čokoláda je ochucená křupavými slanými preclíky a ovoněná je…
57 Kč 49 Kč -14 %
70% hořká čokoláda s drcenými lískovými oříšky.
30 Kč
Čokoládová nugátová tyčinka s rýžovým mlékem, s křupavými kousky…
24 Kč
Dražované kokosové kousky, pomerančové kousky a mandle v hořké…
84 Kč
Směs plná energie obsahuje proslazené banánové chipsy, brusnice v…
58 Kč 50 Kč -14 %
Nová generace čokolády se sníženým počtem kalorií a obsahem tuku.
60 Kč
Svačina v podobě vybraných druhů sušeného ovoce, oříšků a sušených…
64 Kč 55 Kč -14 %
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.