Lékárna.cz

DIA čokoláda

VALOR Čokoláda 85 % bez cukru 100 g

VALOR Čokoláda 85 % bez cukru 100 g VALOR Čokoláda 85 % bez cukru 100 g

Výrazná chuť čokolády s 85 % obsahem kakaa.

Skladem více než 5 kusů

52 Kč

VALOR Čokoláda 52 % kakaa s truffle náplní bez přídavku cukru…

VALOR Čokoláda 52 % kakaa s truffle náplní bez přídavku cukru 100 g VALOR Čokoláda 52 % kakaa s truffle náplní bez přídavku cukru 100 g

Klasická 52 % hořká čokoláda plněná krémem z lanýžů a bez přídavku…

Skladem více než 5 kusů

47 Kč

VALOR Čokoláda 70 % bez cukru 100 g

VALOR Čokoláda 70 % bez cukru 100 g VALOR Čokoláda 70 % bez cukru 100 g

Výrazná chuť čokolády s 70 % obsahem kakaa.

Skladem více než 5 kusů

47 Kč

VALOR Čokoláda 70 % kakaa s kousky pomeranče bez přídavku cukru…

VALOR Čokoláda 70 % kakaa s kousky pomeranče bez přídavku cukru 100 g VALOR Čokoláda 70 % kakaa s kousky pomeranče bez přídavku cukru 100 g

Intenzivní a vyvážená čokoláda se 70% obsahem kakaa je sofistikovaně…

Skladem více než 5 kusů

55 Kč

VALOR Čokoláda mléčná s oříškovou náplní 36 % bez přídavku…

VALOR Čokoláda mléčná s oříškovou náplní 36 %  bez přídavku cukru 100 g VALOR Čokoláda mléčná s oříškovou náplní 36 %  bez přídavku cukru 100 g

Jemná mléčná čokoláda plněná lísko-oříškovým krémem.

Skladem více než 5 kusů

47 Kč

BALANCE Bílá čokoláda s vanilkou bez přidaného cukru 100 g

BALANCE Bílá čokoláda s vanilkou bez přidaného cukru 100 g BALANCE Bílá čokoláda s vanilkou bez přidaného cukru 100 g

Vysoce kvalitní belgická bílá čokoláda bez přidaného cukru, vhodná…

Skladem více než 5 kusů

99 Kč

VALOR Čokoláda 92 % bez cukru 100 g

VALOR Čokoláda 92 % bez cukru 100 g VALOR Čokoláda 92 % bez cukru 100 g

Tmavá čokoláda s vyšším procentem kakaa, intenzivnější a s jedinečnou…

Skladem více než 5 kusů

69 Kč

VALOR Čokoláda 85 % s mandlemi bez cukru 100 g

VALOR Čokoláda 85 % s mandlemi bez cukru 100 g VALOR Čokoláda 85 % s mandlemi bez cukru 100 g

Hořká čokoláda s kousky mandlí, bez přídavku cukrů.

Skladem více než 5 kusů

73 Kč

BALANCE Hořká čokoláda se stévií bez přidaného cukru 85 g

BALANCE Hořká čokoláda se stévií bez přidaného cukru 85 g BALANCE Hořká čokoláda se stévií bez přidaného cukru 85 g

Hořká čokoláda se sladidly, bez přidaného cukru, vhodná pro diabetiky.

Skladem už jen 3 - 5 kusů

82 Kč

BALANCE Mléčná čokoláda z rýžového mléka 85 g

BALANCE Mléčná čokoláda z rýžového mléka 85 g BALANCE Mléčná čokoláda z rýžového mléka 85 g

Rýžová pochoutka bez laktózy a lepeku, vhodné pro vegetariány a…

Skladem více než 5 kusů

82 Kč

BALANCE Hořká čokoláda 72 % s kakaovými zrny a stévií bez…

BALANCE Hořká čokoláda 72 % s kakaovými zrny a stévií bez přidaného cukru 85 g BALANCE Hořká čokoláda 72 % s kakaovými zrny a stévií bez přidaného cukru 85 g

Hořká čokoláda s kakaovými zrny a stévií, bez přidaného cukru, vhodná…

Momentálně nedostupné

DIA čokoláda

Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.

Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.

Jaké čokoládě dáváte přednost?

Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.

  • Bílá: je cukrovinka složená z kakaového másla, cukru a mléka, bez pevných kakaových složek. Není to tedy čokoláda v pravém slova smyslu, přesto je velmi oblíbená.
  • Mléčná: by měla obsahovat minimálně 25 % kakaové sušiny, přidává se do ní kondenzované či sušené mléko.
  • Hořká: taková čokoláda by měla obsahovat minimálně 35 % kakaové sušiny, měla by být bez přidaného cukru a mléka.

U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho...  Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.

Víte, že...

  • kvalitní hořká čokoláda chrání srdce a oběhový systém, neboť obsahuje antioxidační látky a vysoký podíl flavonoidů a polyfenolů,
  • díky flavonoidům snižuje krevní tlak, snižuje riziko rakoviny a onemocnění kůže,
  • čokoláda je bohatým zdrojem minerálů: hlavně hořčíku, železa, vápníku, draslíku, sodíku a dalších,
  • američtí vědci došli k závěru, že nadměrné požívání této pochutiny může vést k závislosti,
  • čokoláda se používá nejen k jídlu, ale také v kosmetice, kakaové máslo má blahodárný vliv na pokožku.

Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.