
Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…
69 Kč

Jemná hořká čokoláda zjemněná přepuštěným máslem plněná náplní z…
69 Kč

Luxusní belgická mléčná čokoláda se stévií, bez přidaného cukru.
129 Kč

Jemná mléčná čokoláda s nugátovou náplní.
79 Kč

Novinka
Dvojbalení oříškových krémů v limitované edici přináší kouzlo Vánoc…
498 Kč 455 Kč -9 %

Tabulka hořké čokolády se sušenými ostrými papričkami dodají…
89 Kč

Novinka
Z mléčné čokolády plněná krémem z lyofilizovaných jahod a křupavého…
160 Kč

Poctivá řemeslná čokoláda s jemnou chutí je obohacena o včelí…
144 Kč

Jemná tabulka slazená přírodním třtinovým cukrem, která neobsahuje…
75 Kč

Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených mandlí.
82 Kč

Křupavé s pořádnou dávkou opravdové čokolády, bez umělých sladidel a…
185 Kč

Novinka
Z mléčné čokolády doplněna o typickou křupavou strukturu kataifi,…
160 Kč

Vysoce kvalitní belgická bílá čokoláda bez přidaného cukru, vhodná…
110 Kč

Vzácná hořká čokoláda s 60 % jemného kakaa z Peru a Bolívie se skvěle…
119 Kč

Bílá poleva bez ztuženého tuku a aromat, ideální na zdobení cukroví,…
139 Kč

Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
86 Kč

Rýžová pochoutka bez laktózy a lepeku, vhodné pro vegetariány a…
109 Kč

Pod vrstvou sametově jemné bílé čokolády se ukrývají křupavé plátky…
146 Kč

Luxusní tyčinka obsahuje tři bochánky jemného medového marcipánu,…
48 Kč

Velmi jemná výběrová čokoláda s výraznou vanilkovou vůní. Tato…
89 Kč

Jemná tabulka bílé čokolády s 29 % kakaového másla s rýžovými křupíky…
80 Kč

Jemná s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou pastou), slazená…
80 Kč

Luxusní tyčinka obsahuje tři bochánky jemného medového marcipánu,…
48 Kč

Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Bez cukru,…
99 Kč
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.