Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.

Čokoláda s velmi vysokým obsahem kakaa s jemnou chutí díky použitému…
95 Kč

Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…
69 Kč

Jemná hořká čokoláda zjemněná přepuštěným máslem plněná náplní z…
69 Kč

Intenzivní s 85 % kakaa a jemná díky panamské odrůdě, slazená…
96 Kč

Jemná mléčná čokoláda s nugátovou náplní.
79 Kč

Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených oříšků.…
86 Kč

Bílá čokoláda bez jakýchkoli emulgátorů, třtinového cukru z Paraguaye…
136 Kč

Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
79 Kč

Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených mandlí.
82 Kč

Čokoládová tyčinka s rýžovým mlékem, ochucená kousky sušených…
37 Kč

Čokoládová nugátová tyčinka s rýžovým mlékem, s křupavými kousky…
38 Kč

Vzácná hořká čokoláda s 60 % jemného kakaa z Peru a Bolívie se skvěle…
119 Kč

Bio mléčná čokoláda s 38 % kakaa kořeněná aromatickým kardamomem.
136 Kč

Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
86 Kč

Tyčinka z jemné mléčné čokolády plněná krémovou karamelovou náplní s…
39 Kč

Mléčná čokoláda plná vynikajícího mléčného krému z plnotučného mléka…
59 Kč

Luxusní tyčinka obsahuje tři bochánky jemného medového marcipánu,…
48 Kč

Z výběrové jemné mléčné čokolády, zabalené do potištěného obalu s…
25 Kč

Luxusní tyčinka obsahuje tři bochánky jemného medového marcipánu,…
48 Kč

Čokoláda s vysokým procentem kakaa má velmi jemnou chuť díky…
75 Kč

Jemná s vánočním motivem a s 37 % kakaa z Dominikánské republiky a…
130 Kč

Tyčinka z mléčné čokolády s náplní z espressa a kousků sušenek, je…
33 Kč

Oříškový bílý nugát s kousky oříšků v karamelu je vhodný pro vegany,…
69 Kč
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.