Čokoládové lentilky bez přidaného cukru.
34 Kč
Sametově mléčná čokoláda.
36 Kč 34 Kč -6 %
Mléčná čokoláda s kousky pražených jader lískových ořechů 12% a s…
39 Kč
Hořká čokoláda na vaření s obsahem kakaa 70 %, neobsahuje žádné…
99 Kč
Mléčná čokoláda s barevným dekorem v dárkové kazetě.
102 Kč
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa slazená přírodním…
59 Kč
Křupavá bílá čokoláda výrazně kakaově mléčné chuti (29 % kakaového…
62 Kč 47 Kč -24 %
Arašídy v křupavém čokoládovém kabátku bez přidaného cukru, slazené…
34 Kč
Jemná hořká čokoláda zjemněná přepuštěným máslem plněná náplní z…
62 Kč
Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Bez cukru,…
56 Kč
Jemná mléčná čokoláda slazená přírodním třtinovým cukrem, ovoněná…
49 Kč
Čokoláda s nejjemnějším Arriba kakaem a sušenými ostrými papričkami,…
65 Kč
Hořká čokoláda s obsahem kakaa 68 % zjemněná přepuštěným máslem s…
69 Kč
70% hořká čokoláda s drcenými praženými mandlemi.
34 Kč
Čokoládě z nejjemnější kakaa, které pocházející přímo od malých…
75 Kč
Čokoláda obsahuje dvě vrstvy, hořká nugátová čokoláda s pastou z…
55 Kč
Sametově mléčná čokoláda s drcenými lískovými oříšky.
39 Kč
Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
52 Kč
Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…
56 Kč
Tabulka hořké čokolády s rozinkami a rumovou příchutí, zaručeně…
65 Kč
Směs bílé čokolády s mandlemi a mrazem sušenými malinami.
179 Kč
Vynikající hořká čokoláda s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou…
69 Kč
Čokoláda slazená xylitolem vhodná k mlsání bez výčitek.
47 Kč
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.