Bio rýže, oblininy a luštěniny se pěstují bez působení chemických látek a pocházejí z ekologického zemědělství. Do bio obilninových výrobků se nepřidávají umělé konzervanty, dochucovadla a ani "éčka". Patří sem špalda, jáhly, bulgur, ovesné vločky, quinoa, červená čočka, amarant a další oblíbené výrobky, které najdete u nás napříč značkami, a to včetně českých Country Life a Allnature.
Rýže Basmati je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a vhodná pro…
599 Kč
Rýže pestrobarevná je výtečnou směsí dlouhozrnné rýže natural,…
78 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Lehce stravitelná a přirozeně bezlepková potravina, vhodná do polévek…
115 Kč 99 Kč -14 %
Rýže kulatozrnná natural je výjimečná svým baculatým tvarem a…
71 Kč
Varianty
Pohanka je přirozeně bezlepková a v kuchyni má široké využití. Má…
65 Kč
Pseudoobilovina s jemnou máslovou chutí je přirozeně bezlepková.
99 Kč
Jáhly v BIO kvalitě jsou výborné zejména k přípravě sladkých i…
60 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Quinoa červená BIO je bezlepkovou alternativou rýže nebo kuskusu s…
120 Kč
Rýže Basmati je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a vhodná pro…
56 Kč 52 Kč -7 %
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Kukuřice na popcorn BIO bez genetické modifikace z kontrolovaného…
39 Kč
Pohanka je přirozeně bezlepková a má lehce oříškovou chuť, její…
62 Kč
Doplněk stravy
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně…
41 Kč
V kuchyni využijeme jasmínovou rýži natural BIO do salátů, polévek,…
59 Kč
Sterilovaná cizrna ve slaném nálevu je vynikajícím řešení pro ty,…
46 Kč
Červené fazole jsou charakteristické svou výraznou chutí a větší…
72 Kč
Přirozeně bezlepkové jáhly, které vznikají z prosa odstraněním…
325 Kč 299 Kč -8 %
Jasmínová rýže je bezlepková potravina pěstovaná zejména v oblasti…
599 Kč
Bílé fazole ve slaném nálevu jsou vynikajícím řešením pro ty, kterým…
48 Kč
Dopřejte si u sledování filmu zdravou a doma vyrobenou pochoutku..…
32 Kč
Přirozeně bezlepková potravina, velmi snadná na přípravu a lehce…
56 Kč
Jáhly (kuličky z prosa setého) vlastně nejsou ničím novým, společně s kroupami totiž vždy patřily do staročeské kuchyně. Jedná se o bezlepkovou obilninu vhodnou pro celiaky a ty, kteří trpí alergií na lepek.
Existují různé druhy bulguru - nejčastěji je ale namáčeným, usušeným a nasekaným produktem pšenice. Bulgur je předvařený, a proto jeho příprava zabere jen chvilku. Pokud byste ve svém jídelníčku rádi nahradili rýži, bulgur je k tomu jako stvořený. Chutný je ale jak teplý, tak i studený.
Kuskus (jinak také Cous Cous) je krupičkou z ječmene, prosa nebo pšenice. Jeho příprava je opravdu jednoduchá, stačí ho jen zalít vroucí vodou, hladina vody by měla být zhruba 1 cm nad vrstvou kuskusu. Následně je důležité nechat kuskus pod pokličkou nabobtnat.
Pohanka se doporučuje jíst hlavně v chladném období, protože skvěle prohřívá organismus. Nejvíce ji ale ocení cévní systém - obsahuje totiž rutin, který se podílí na jeho pružnosti, navíc je výborným antioxidantem a skvěle podporuje funkci vitaminu C v našem těle.
Pokud k přípravě pokrmů zvolíte drobounké kuličky (velikostí podobné kuskusu) amarantu neboli laskavce, neubráníte se tomu, aby byl výsledek vždy mírně křupavý. Zároveň díky této superpotravině vstřebáte velké množství bílkovin, vlákniny, minerálních látek a vitaminů.
Kategorii Bio rýže, obilniny a luštěniny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Bio rýže, oblininy a luštěniny se pěstují bez působení chemických látek a pocházejí z ekologického zemědělství. Do bio obilninových výrobků se nepřidávají umělé konzervanty, dochucovadla a ani "éčka". Patří sem špalda, jáhly, bulgur, ovesné vločky, quinoa, červená čočka, amarant a další oblíbené výrobky, které najdete u nás napříč značkami, a to včetně českých Country Life a Allnature.
Jáhly (kuličky z prosa setého) vlastně nejsou ničím novým, společně s kroupami totiž vždy patřily do staročeské kuchyně. Jedná se o bezlepkovou obilninu vhodnou pro celiaky a ty, kteří trpí alergií na lepek.
Existují různé druhy bulguru - nejčastěji je ale namáčeným, usušeným a nasekaným produktem pšenice. Bulgur je předvařený, a proto jeho příprava zabere jen chvilku. Pokud byste ve svém jídelníčku rádi nahradili rýži, bulgur je k tomu jako stvořený. Chutný je ale jak teplý, tak i studený.
Kuskus (jinak také Cous Cous) je krupičkou z ječmene, prosa nebo pšenice. Jeho příprava je opravdu jednoduchá, stačí ho jen zalít vroucí vodou, hladina vody by měla být zhruba 1 cm nad vrstvou kuskusu. Následně je důležité nechat kuskus pod pokličkou nabobtnat.
Pohanka se doporučuje jíst hlavně v chladném období, protože skvěle prohřívá organismus. Nejvíce ji ale ocení cévní systém - obsahuje totiž rutin, který se podílí na jeho pružnosti, navíc je výborným antioxidantem a skvěle podporuje funkci vitaminu C v našem těle.
Pokud k přípravě pokrmů zvolíte drobounké kuličky (velikostí podobné kuskusu) amarantu neboli laskavce, neubráníte se tomu, aby byl výsledek vždy mírně křupavý. Zároveň díky této superpotravině vstřebáte velké množství bílkovin, vlákniny, minerálních látek a vitaminů.
Kategorii Bio rýže, obilniny a luštěniny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.