Lékárna.cz

ALLNATURE Jasmínová rýže natural BIO 400 g

ALLNATURE Jasmínová rýže natural BIO 400 g

V kuchyni využijeme jasmínovou rýži natural BIO do salátů, polévek, jako přílohu i hlavní jídlo v podobě nákypu.

Více informací

Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří.

52 Kč (0,13 Kč/g)

Přidat do oblíbených Potřebuji poradit

Přidejte ještě

Do košíku
Do košíku

ALLNATURE Jasmínová rýže natural BIO 400 g

Popis

Jasmínová rýže natural BIO má podlouhlý tvar světle hnědé barvy s příjemnou jasmínovou vůní. Je to přirozeně bezlepková potravina, která se pěstuje zejména V Thajsku a Kambodže. Na rozdíl od jasmínové rýže bílé trvá její příprava trochu déle.

Příprava

Rýži propláchněte a zalijte vodou (na porci rýže dejte dvojnásobné množství vody). Osolte a vařte na mírném ohni 35 - 45 minut. Před vařením doporučujeme namočit do vody na cca 2 hodiny.

Složení

Jasmínová rýže hnědá*. * Z certifikovaného ekologického zemědělství.

Alergeny

Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota

1501 kJ/359 kcal

Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny

3,0 g
0,6 g

Sacharidy
z toho cukry

73 g
0,9 g

Bílkoviny

8,0 g

Sůl

0,0175 g

Obsah

400 g

Informace o produktu

Značka:
Kód výrobku:
447797
Kód EAN:
8595674627018
Držitel rozhodnutí:

ALLNATURE Jasmínová rýže natural BIO 400 g

ALLNATURE Jasmínová rýže natural BIO 400 g

Máte otázky k produktu?
Zeptejte se v diskuzi

Přidat nový příspěvek do diskuze

Další balení

ALLNATURE Jasmínová rýže bílá BIO 400 g

Jasmínová rýže bílá BIO je nejpoužívanější surovinou pro vaření…

Skladem více než 5 kusů

54 Kč

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

Nevíte si rady? Požádejte o doporučení či konzultaci jednoho z našich lékárníků. Jsou právě on-line.

Zahájit konverzaci

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.

Zjistit více

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.