Směs vhodná pro bezlepkovou dietu, při alergii na pšeničný škrob, laktózu a vajíčka.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Nová osvěžená receptura vícezrnné směsi s přídavkem aromatického černého kmínu. Kromě toho směs obsahuje hodnotná slunečnicová semínka, lněná semena a proso. Ze směsi snadno připravíte chutný, aromatický, měkký, veganský chléb a rohlíky, které mají vysoký obsah vlákniny. Žádné alergenní složky.
Polsko
Ingredience: 500 g vícezrnné směsi, 1 lžička soli (10 g), 2 lžičky cukru (10 g), 7 g kvasnicového prášku nebo 15g čerstvých kvasnic, 430 ml teplé vody, 3 polévkové lžíce oleje + na pomazání. Chléb: Dejte obsah sáčku do nádoby, přidejte sůl a promíchejte. Pak přidejte cukr, kvasnice, nalijte vodu (teplota kolem 26 ° C) a olej. Všechny složky důkladně promíchejte do homogenní hmoty. Těsto vložte do formy, přikryjte látkou a nechte asi 1 hodinu odpočinout při pokojové teplotě (přibližně 20 ° C). Když těsto zdvojnásobí objem, potřete horní část chleba olejem a vložte formu do předehřáté trouby. Pečte při 200° C asi 40-45 minut. Během pečení neotevírejte troubu. Když je chléb upečený, vyjměte ho z formy a nechte vychladnout. Navrhovaná velikost formy je 28 cm x 9 cm. Doporučuje se pečení v troubě bez cirkulace vzduchu. Housky: Těsto rozdělíme na 9 částí o hmotnosti cca 100 g, vytvořte z nich housky.Pokud se těsto lepí, použijte na ruce třeba rýžovou mouku. Rovnoměrně od sebe dejte na papír na pečení a plech. Zakryjte utěrkou a nechte kynout na teplé místo asi 40 minut. Po uplynutí této doby housky pomažte olejem a nakrájejte "kůrku". Umístěte do předehřáté trouby na 200 ° C. Pečeme asi 40 minut.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.