Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

APO-DICLO 25 MG 100X25MG Tablety

85
1
starstarstarstarstar  85 %
Prodej výrobku
skončíl
APO-DICLO 25 MG  100X25MG Tablety
Při bolestivých poúrazových nebo pooperačních stavech s projevy otoku či zánětu, při bolestech různého původu (bolesti zad, zubů apod.), při bolestivé menstruaci. Více informací
Kód výrobku: 95595
Běžná cena: 149 Kč (ušetříte: 34 Kč = 23 %)
Cena s DPH: 115 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Recenze výrobku APO-DICLO 25 MG 100X25MG Tablety

(85 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Aduna(15.11.2012)starstarstarstarstar

Helena(03.11.2012)starstarstarstarstar

snadné užívání, bolest odezní doporučuji

PRO: dobré balení
Libuše(06.05.2012)starstarstarstar

na týden dobrá pomoc, max. 3 tbl. denně

PRO: rychle zabere
PROTI: nemůže se brát dlouhodobě
Ověřený zákazník(23.04.2012)starstarstar

velké praktické balení

PRO: velké praktické balení
Ověřený zákazník(01.04.2012)starstarstarstarstar

Spokojená

Ověřený zákazník(11.03.2012)starstarstarstarstar

Údajně méně špatných vedlejších účinků než Ibalgin. Podle lékaře!?

PRO: Doporučení lékaře
Karel Šíma(21.02.2012)starstarstar

Potřebuji jej. Doporučuji těm, jež jej potřebují.

PRO: Dobré balení
Ověřený zákazník(20.02.2012)starstarstarstar

Rychle zabírá na bolest.

Helena(16.02.2012)starstarstar

užívám při problémech již dlouho

PRO: rychlé působení šetřící zažívaní
nodysek(21.11.2011)starstarstar

Je šetrnější než Ibuprofen nebo Ibalgin, nevýhodou je však pozdější nástup účinku a balení, protože u sebe musím nosit celé balení, nebo si pořídit zásobník. Celkově bych ho však doporučovala jako dobrou alternativu.

PRO: Šetrnější než klasický Ibuprofen
PROTI: Později zabírá
Ověřený zákazník(31.08.2011)starstarstarstarstar

Doporučuji

Oldřiška(23.08.2011)starstarstarstarstar

Produkt je celkem snadno úžívatelný, tablety nejsou příliš velké. Oválný tvar by byl ovšem lepší.Všeobecně vždy doporučuji raději tento produkt, než klasický růžový ibuprofen.Není důvod obávat se čehokoliv, při nákupu tohoto produktu. Veškeré potřebné informace jsou uvedeny v příbalovém letáku.Lék je cenově dobře dostupný, není drahý. Lék je vhodné užít snad kdykoliv při obtížích, jen na kocovinu tedy rozhodně nedoporučuji, pokud máte rádi svá játra :)Lék zabírá do cca 20-30 minut od užití. Tedy musíte mít trochu trpelivost. No, ale to u každého takového typu léku, který je určen pro perorální užití.Velice praktické je balení léku. Oceňuji tuto volbu - plastové krabičky na uzávěr. Můžete lék brát i na cesty, nezvlhne a nevytratí se. Opravdu mě rozčiluje, když jsou léky určené pro delší dobu užívání dodávány v papírových krabičkách, které se snadno potrhají a vypadají pak "ušmudlaně".Celkově jsem s lékem spokojena a kupuji ho již roky.

PRO: není to klasický ibuprofen (růžový), který značně nepříznivě působí na vnitřní stěnu střev a žaludku
PROTI: nezaznamenali jsme... Jen všeobecně platí, nebrat v těhotenství!
Ověřený zákazník(17.07.2011)starstarstarstarstar

Ibuprofen za dobrou cenu.

Oznámit nežádoucí účinky
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu