NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Guarová guma se získává z vyloupaných a rozemletých semen rostliny Cyamopsis tetragonolobus z čeledě bobovitých, která roste především ve střední Asii. Guarová guma tvoří i bez zahřívání ve vodě silně viskózní roztok, který je využíván jako zahušťovadlo, pojivo a stabilizátor nejen v potravinářství, ale i v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu.
Guarovou gumu oceníte při výrobě domácích jogurtů, kefírů, zmrzlin, mléčných koktejlů, při zahušťování polévek, omáček, kečupů, salátových zálivek a podobně. V těstě zvyšuje jeho objem a pojivost, takže se někdy využívá místo xantanové gumy.
Nutriční hodnoty: Energie: 794 kJ / 190 kcal; Tuky: 0.9 g – z toho nasycené 0.8 g; Sacharidy: 0.7 g – z toho cukry 0.1 g; Bílkoviny: 5.0 g; Sůl: 0.03 g; Vláknina: 82 g; Vlhkost: 3.5 g
Země původu: Čína.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.