Nakládané japonské švestky, hodně neobvyklé slano-kyselé chuti.
Skladem už jen 3 - 5 kusů Dnes odešleme, u vás zítra
Umeboshi můžete užívat také jako koncentrát. Ze švestiček umeboshi se odstraní pecky a po rozmačkání vznikne pasta. Můžeme ji velice dobře použít v různých pokrmech nebo samotnou. Jako vedlejší produkt při fermentaci japonských švestiček umeboshi se získává umeocet. Umepasta i umeocet jsou výbornými dochucovadly zeleninových jídel a různých pokrmů. Celé nezralé švěstičky můžou také macerovat ve sladkém nálevu a destilátu - vzniká lahodný likér Choya umeshu.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Po otevření uchovávat do 10°C.
Balení obsahuje 60 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.