Oblíbené nepasterizované rýžové miso vyrobené z bio sójových bobů a bio rýže.
Vyrábí se tradičním způsobem fermentace, bez přidání chemických přísad a barviv. Fermentuje přibližně rok. Zaujme především přitažlivou texturou a vyváženou chutí, která kombinuje zemité a slané tóny.
Používá se k dochucení polévek, omáček, pomazánek, dresinků, zálivek. Miso pasta 1/4 polévkové lžíce na porci se rozmíchá v malém množství vody a nalije se do hotové polévky, omáčky, zálivky - nevaří se, aby se zachovaly všechny tělu prospěšné látky.
Nafouklé víčko není na závadu. Nevystavovat přímému slunečnímu záření. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Po otevření uchovávat v chladu do 10°C. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 300 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.