Špaldová mouka je známá svými vynikajícími nutričními vlastnostmi a bohatým obsahem vlákniny, minerálů a vitamínů. Její chuť je jemná a oříšková, a díky své hustší konzistenci je výbornou volbou pro pečení chleba, koláčů a dalších pečiv. Při použití celozrnné mouky je také možné snížit příjem lepku, což ocení lidé s citlivostí na tuto látku.
Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která…
30 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč
Hladká špaldová vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu…
65 Kč
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
40 Kč
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Špaldová hladká mouka pokrmům dodává jemnou oříškovou chuť.
66 Kč
Tato špaldová mouka je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah…
Špaldová mouka vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených…
Co však špaldovou mouku opravdu vymyká z řady je její pěstování. Špaldová pšenice se obvykle pěstuje bez použití pesticidů a chemických hnojiv, což z ní činí skvělou volbu pro ekologicky zaměřené spotřebitele. Navíc se jedná o plodinu odolnou vůči škůdcům a nepotřebuje tak intenzivní péči jako moderní hybridní odrůdy.
Při výběru špaldové mouky se vyplatí sáhnout po biologicky certifikovaných produktech, které garantují její kvalitu a původ. Díky tomu můžete mít jistotu, že podpoříte udržitelné zemědělství a ochranu přírody.
Špaldová mouka je skvělým spojením tradice, zdraví a výborné chuti. Ať už jste vášnivý kuchař nebo jenom hledáte nové zdravé možnosti ve vaší kuchyni, špaldová mouka je bezpochyby skvělou volbou.
Kategorii Špaldové mouky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Špaldová mouka je známá svými vynikajícími nutričními vlastnostmi a bohatým obsahem vlákniny, minerálů a vitamínů. Její chuť je jemná a oříšková, a díky své hustší konzistenci je výbornou volbou pro pečení chleba, koláčů a dalších pečiv. Při použití celozrnné mouky je také možné snížit příjem lepku, což ocení lidé s citlivostí na tuto látku.
Co však špaldovou mouku opravdu vymyká z řady je její pěstování. Špaldová pšenice se obvykle pěstuje bez použití pesticidů a chemických hnojiv, což z ní činí skvělou volbu pro ekologicky zaměřené spotřebitele. Navíc se jedná o plodinu odolnou vůči škůdcům a nepotřebuje tak intenzivní péči jako moderní hybridní odrůdy.
Při výběru špaldové mouky se vyplatí sáhnout po biologicky certifikovaných produktech, které garantují její kvalitu a původ. Díky tomu můžete mít jistotu, že podpoříte udržitelné zemědělství a ochranu přírody.
Špaldová mouka je skvělým spojením tradice, zdraví a výborné chuti. Ať už jste vášnivý kuchař nebo jenom hledáte nové zdravé možnosti ve vaší kuchyni, špaldová mouka je bezpochyby skvělou volbou.
Kategorii Špaldové mouky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.