◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Himalájská sůl černá hrubá Kala Namak se doporučuje lidem, kteří mají…
18 Kč
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
56 Kč 55 Kč -2 %
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Himalájská sůl růžová hrubá obsahuje 88 prvků, z toho 84 minerálů. Je…
17 Kč
Slano-kyselá šťáva vyrobené přírodní fermentací, používá se jako…
159 Kč
22 Kč za kus
Originální nálev v koncentrátu obsahuje čistě přírodní výtažky koření…
134 Kč 132 Kč -1 %
Hraška vanilka je hrachová směs ochucená přírodní vanilkou.…
62 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
55 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Tahini je čistá nesolená pasta z jemně mletých pražených sezamových…
279 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
189 Kč
Jedná se o přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní…
59 Kč 52 Kč -12 %
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Vyrábějí se z kořene keřů manioku. Jsou významným zdrojem…
99 Kč
Rajčatová pasta vyrobená z na slunci vyzrálých italských bio rajčat.
44 Kč
25 Kč za kus
Originální nálev v koncentrátu obsahuje čistě přírodní výtažky koření…
25 Kč
Superpotravina, která je lehce nasládlá a voní po oříšcích.
99 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Vyrábějí se z kořene keřů manioku. Jsou významným zdrojem…
29 Kč
Tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a…
122 Kč 109 Kč -11 %
Řasa arame se sbírá ručně od května do srpna.
130 Kč
Fazole ve slaném nálevu vhodné k okamžité přípravě čerstvých salátů,…
45 Kč
Obalovací směs lehce pikantní na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte…
176 Kč
Jemně krájená rajčata, jsou ideálním základem pro omáčky na těstoviny…
38 Kč 37 Kč -3 %
Mořské řasy Wakame rostou kolem ostrova Hokkaido, po namočení je…
185 Kč
Slano-kyselá šťáva, která je vhodnou náhradou za ocet, vyrobeno…
140 Kč
Vinný ocet se používá výhradně pro přípravu studených jídel a pochází…
72 Kč
Kategorii Přísady na vaření najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Kategorii Přísady na vaření najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.