Rostlinný olej a ghí máslo - nezbytná ingredience v kuchyni s širokou možností využití. Rostlinné oleje jsou získávány z různých rostlinných zdrojů, jako jsou slunečnice, olivy, řepka, avokádo nebo sója. Tyto oleje mají různé chutě, vůně a vlastnosti a jsou bohaté na zdravé tuky, vitamíny a antioxidanty. Jsou nezbytnou součástí vaření, pečení, smažení a salátových dresinků.
Výhodná cena
Kokosový olej BIO je 100% přírodní olej, je možné jej používat při…
249 Kč 199 Kč -20 %
Přepuštěné máslo je přirozeně bezlepkové a najde uplatnění ve studené…
339 Kč
Olej vhodný nejen pro studenou kuchyni, na smažení a pečení ale i…
162 Kč
Za studena lisovaný lněný olej podporuje trávení a pravidelné…
99 Kč
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin.
369 Kč
Olej z černého kmínu je bohatým zdrojem cenných látek a je možné jej…
279 Kč
Olej je získáván ze sezamových semínek pěstovaných v ekologickém…
119 Kč
Přepuštěné máslo Ghí využijete ve studené i teplé kuchyni. Obsahuje…
179 Kč
Dýňový olej je skvělým pomocníkem v kuchyni. Hodí se zejména k…
182 Kč
Výhodná cena
Kokosový olej BIO je 100% přírodní olej. Je možné jej používat při…
72 Kč 59 Kč -18 %
Výhodná cena
Oblíbený rostlinný tuk pro jeho všestranné využití nejen v kuchyni,…
149 Kč 122 Kč -18 %
Ghí s kokosovým olejem lze použít jako náhradu jiného tuku, je vhodné…
185 Kč
Olivový olej představuje cenný zdroj nenasycených mastných kyselin a…
219 Kč
Konopný olej přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi a…
135 Kč
Olej neutrální vůně vhodný pro vaření, pečení a smažení.
219 Kč
Olej vhodný nejen pro studenou kuchyni, na smažení a pečení ale i…
175 Kč
Dýňový olej je lisovaný za studena, díky tomu si zachovává maximální…
176 Kč
Ostropestřecový olej je díky své zajímavé chuti ideální zejména k…
105 Kč 99 Kč -6 %
Každý olej má specifické tepelné vlastnosti, takže je důležité volit správný olej pro konkrétní účel.
Ghí máslo je tradiční indický produkt, který vzniká z čistého másla. Při procesu získávání ghí se odstraní voda a mléčný protein, což zanechává jen tuk. Ghí má bohatou oříškovou chuť a využívá se především při smažení, vaření a pečení. Je oblíbené pro svou vysokou tepelnou stabilitu a příjemnou vůni.
Rostlinné oleje a ghí máslo jsou nejenom nezbytné pro přípravu jídel, ale také přinášejí různé zdravotní výhody, jako je podpora zdraví srdce a cév a zlepšení trávení.
Je důležité vybírat kvalitní oleje a ghí máslo a používat je s mírou jako součást vyvážené stravy.
Kategorii Oleje a ghí másla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Rostlinný olej a ghí máslo - nezbytná ingredience v kuchyni s širokou možností využití. Rostlinné oleje jsou získávány z různých rostlinných zdrojů, jako jsou slunečnice, olivy, řepka, avokádo nebo sója. Tyto oleje mají různé chutě, vůně a vlastnosti a jsou bohaté na zdravé tuky, vitamíny a antioxidanty. Jsou nezbytnou součástí vaření, pečení, smažení a salátových dresinků.
Každý olej má specifické tepelné vlastnosti, takže je důležité volit správný olej pro konkrétní účel.
Ghí máslo je tradiční indický produkt, který vzniká z čistého másla. Při procesu získávání ghí se odstraní voda a mléčný protein, což zanechává jen tuk. Ghí má bohatou oříškovou chuť a využívá se především při smažení, vaření a pečení. Je oblíbené pro svou vysokou tepelnou stabilitu a příjemnou vůni.
Rostlinné oleje a ghí máslo jsou nejenom nezbytné pro přípravu jídel, ale také přinášejí různé zdravotní výhody, jako je podpora zdraví srdce a cév a zlepšení trávení.
Je důležité vybírat kvalitní oleje a ghí máslo a používat je s mírou jako součást vyvážené stravy.
Kategorii Oleje a ghí másla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.