Expirace
Špaldová mouka vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Produkt je dočasně nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Celozrnná mouka se vyrábí umletím celého zrna, zatímco bílá mouka vzniká umletím pouze vnitřní moučné části. Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak.
Mouku lze použivat stejným způsobem jako běžnou hladkou pšeničnou mouku, se kterou se dá v jakémkoliv poměru kombinovat nebo ji zcela nahradit. Upéct z ní můžete například špaldové housky, croissanty, koláče, vafle, koblihy, palačinky.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeném na obale. Ukládat mimo dosah dětí.
Balení obsahuje 1 kg.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.