◉
Navíc sleva 10 %
Sypká bezlepková směs na přípravu výtečného bezlepkového domácího…
59 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Vyrábí se z kořene keřů manioku. Je významným zdrojem karbohydrátů s…
59 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Bezlepková směs na vláčný a chutný chléb s chia semínky.
59 Kč
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
59 Kč
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
65 Kč 62 Kč -5 %
Hraška vanilka je hrachová směs ochucená přírodní vanilkou.…
62 Kč
Tato špaldová mouka je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah…
65 Kč
Výprodej
Koncentrát pro přípravu knedlíků, palačinek a těstovin.
69 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Bezlepková směs Nomix je vhodná k přípravě kynutých, třených i…
76 Kč
Špaldová hladká mouka pokrmům dodává jemnou oříškovou chuť.
79 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Xantanová guma zlepšuje kvalitu pečiva a působí jako emulgátor a…
89 Kč 80 Kč -10 %
Přirozeně bezlepková mouka smetanově bílé barvy je lehká a dobře…
86 Kč
Bezlepková směs na čokoládovou bábovku.
92 Kč
Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
96 Kč
Tato směs na tmavý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně…
96 Kč
Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
96 Kč
Sypká směs bez lepku na bábovky, piškoty a korpusy.
99 Kč
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Bezlepková mramorová bábovka.
99 Kč
Směs vhodná pro bezlepkovou a nízkobílkovinnou dietu, při alergii na…
100 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Tapioková mouka je zdravým zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem…
102 Kč
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
105 Kč
Bezlepková mouka je univerzální pro pečení chleba, drobného pečiva i…
105 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.