Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Bezlepková mouka na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
109 Kč
Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč
Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč
Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
124 Kč 119 Kč -4 %
Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou…
42 Kč
Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která…
34 Kč 30 Kč -12 %
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Lněná mouku využijete k zahušťování koktejlů, omáček a polévek. Je…
33 Kč
Tato mouka je konzistencí podobá „klasické“ hladké mouce, pečivo z…
79 Kč
Tato špaldová mouka je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah…
65 Kč
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
26 Kč
Přirozeně bezlepková směs je vhodná na pečení a to i bez použití…
99 Kč
Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
59 Kč
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč 21 Kč -5 %
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
59 Kč
Doplněk stravy
Maková mouka je vhodná na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, na…
55 Kč
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
25 Kč
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Sypká směs pro přípravu těsta na pizzu.
56 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí, je vhodná jako náhrada…
64 Kč 62 Kč -3 %
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
36 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.