Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
21 Kč
Bezlepková rýžová mouka je výbornou náhradou za pšeničnou mouku při…
21 Kč
Příjemně křupavá a zároveň přirozeně bezlepková. Použijte ji jako…
22 Kč
Přirozeně bezlepková mouka vhodná na pečení, zahušťování i přípravu…
24 Kč
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
25 Kč
Bezlepková kukuřičná strouhanka je ideální náhradou běžné strouhanky…
25 Kč
Přirozeně bezlepková mouka pro přípravu bezlepkových pokrmů.
25 Kč
Kukuřičná mouka hladká v BIO kvalitě. Zadělejte těsto na úžasné…
25 Kč
Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která…
30 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
34 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Lněná mouku využijete k zahušťování koktejlů, omáček a polévek. Je…
34 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková. Díky vysokému obsahu bílkovin…
39 Kč
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
49 Kč 40 Kč -18 %
Máte chuť na maso? Zkuste ho tentokrát obalit jinak. Obalovací směs s…
41 Kč
Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou…
42 Kč
Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč
Bezlepková dýňová mouka, vhodná na pečení a zhušťování, vhodná pro…
44 Kč
Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč
Doplněk stravy
Tuto mouku můžete použít na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, k…
47 Kč
Doplněk stravy
Maková mouka je vhodná na pečení, do chlebových směsí, do koláčů, na…
49 Kč
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč
Bezlepková směs na výrobu přílohových a ovocných knedlíků, kroket a…
49 Kč
Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.