NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Přírodní mořská sůl bez chemikálií a aditiv je vyráběna udržitelným způsobem.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Tradice výroby soli se datuje již od časů Féničanů. V historii byla mořská voda v mnoha zemích často jediným zdrojem soli. Stejně jako kdysi se i dnes získává odpařováním vody na slunci. Když je sůl suchá, přepravuje se k dalšímu zpracování, vícefázovému čistění a sušení. Výsledkem jsou bílé krystaly o velikosti 1-3 mm.
Portugalsko.
Mořskou sůl používejte běžným způsobem. Je vhodná do všech vařených, pečených, smažených, kvašených či jinak připravovaných jídel. Dá se použít k přípravě vývarů, polévek a k nakládání masa a zeleniny. Nezapomeňte přidat špetku i do buchet, domácího pečiva, krupicové kaše, některých mléčně kvašených nápojů, do domácích uzenin, k dochucení zeleniny nebo do tibetského šlehaného čaje s máslem. Nepoužívejte ji k dosolení, aby Vám zrna nekřupala mezi zuby. Pokud ji budete mlít v mlýnku, po čase zvlhne. Vlhká zrna se pak lepí k sobě.
Balení obsahuje 700 g.
Skladujte ve vzduchotěsné skleněné nádobě. K zakrytí použijte raději víčko z umělé hmoty. Doporučená doba spotřeby je při správném skladování 5-6 let.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.