Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Bobkový list celý se především používá jako koření do omáček.
56 Kč
Koření pro lepší aroma před použitím rozdrobit nebo rozdrtit v…
165 Kč
Koření perníkové mleté se používá na perníčky nebo k ochucení…
69 Kč
Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva…
145 Kč
Skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou vůni…
72 Kč
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.