Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Nové koření se používá především k masu, rybám, zvěřině, do polévek,…
75 Kč
Kurkuma latte neboli zlaté mléko je jedním z posledních trendů v…
122 Kč
Bobkový list celý se především používá jako koření do omáček.
59 Kč
Koření pro lepší aroma před použitím rozdrobit nebo rozdrtit v…
165 Kč
Koření perníkové mleté se používá na perníčky nebo k ochucení…
69 Kč
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
149 Kč
Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva…
145 Kč
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
130 Kč
Tradiční tmavě červené koření v biokvalitě s výraznou vůni a s tóny…
79 Kč
Skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou vůni…
69 Kč
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.