Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Koření perníkové mleté se používá na perníčky nebo k ochucení…
62 Kč
Kurkuma latte neboli zlaté mléko je jedním z posledních trendů v…
122 Kč
Nové koření se používá především k masu, rybám, zvěřině, do polévek,…
75 Kč 69 Kč -8 %
Bobkový list celý se především používá jako koření do omáček.
59 Kč
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
142 Kč
Koření pro lepší aroma před použitím rozdrobit nebo rozdrtit v…
165 Kč
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
130 Kč
Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva…
145 Kč 140 Kč -3 %
Tradiční tmavě červené koření v biokvalitě s výraznou vůni a s tóny…
82 Kč
Skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou vůni…
69 Kč
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.