Poškozený obal
Jemně namleté vločky, oříšky, mandle doplní tělu bílkoviny a vlákninu.
Produkt, jehož krabička je politá.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Nasypte je do mléka nebo do jogurtu a vydatná snídaně je na světě. Müsli můžete navíc použít i místo strouhanky k obalení plátku masa. Nejde totiž o umělé müsli plné cukrů, ale o zdravou dobrotu, která obsahuje 31 % bílkovin a spoustu vlákniny.
69 % sójové vločky, 12 % obilninové vločky (celozrnné ovesné vločky, ječné vločky), 5 % celozrnné ječné vločky, 4 % pufovaná rýže, 3 % mleté tygří ořechy (šáchor jedlý Cyperus esculentus), 2,5 % sekaná pražená jádra lískových ořechů, 2 % sekaná pražená jádra mandlí. Může obsahovat stopy sezamu. Alergeny: soja, ječmen, lískové ořechy, mandle.
Výživové údaje |
na 100 g |
---|---|
Energie | 1727 kJ/414 kcal |
Tuky | 19 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,0 g |
Sacharidy | 20 g |
z toho cukry | 4,3 g |
Vláknina | 16 g |
Bílkoviny | 31 g |
Sůl | 0,01 g |
Postup přípravy horké müsli: připravte si svou kaši tak, že množství müsli zalijete dvojnásobným množstvím horké vody, mléka nebo rostlinného mléka (kokosové, mandlové apod.). Množství tekutiny můžete upravit podle toho, jak hustou si kaši máte rádi. Dobře promíchejte, nechte 3–5 min odstát. Hotovou kaši ozdobte čerstvým ovocem, dochuťte xylitolem, čekankovým sirupem, skořicí, kousky hořké čokolády apod. Záleží na vaší chuti a fantazii. Pochutnejte si na horké snídani či svačině.
Postup přípravy studené müsli: Müsli zalijte menším než dvojnásobným množstvím vody, mléka nebo rostlinného mléka. Nechte odstát 5 - 8 min. Nebo můžete müsli zamíchat do vašeho oblíbeného jogurtu. Přidat můžete ovoce, skořici, hořkou čokoládu apod.
Není určeno pro děti. Ukládat mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Výsledky diety se liší dle individuálních dispozic klienta. Seznamte se prosím s případnými kontraindikacemi a podmínkami užití.
Balení obsahuje 500 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.