Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Kakaové máslo - BIO/RAW Máslo je vyrobeno metodou (RAW), která nepřesáhla teplotní hranicí 45 oC. Tímto se zaručilo, že zůstanou zachovány veškeré prospěšné enzymy. Pečlivým lisováním bobů za studena vznikl tento unikátní přírodní tuk, krémové barvy, který si Vás získá svou skvělou chutí a jemným aroma. Mimo jiné obsahuje kakaové máslo vysoké množství hořčíku, manganu, zinku, měďi, železa i omega-6. Kakaové máslo má ojedinělou vlastnost, a to takovou, že napomáhá vyniknout při přípravě pokrmů jejich chuť. Oproti jiným tukům má až o polovinu méně tuků a je téměř bez cholesterolu. Vyzkoušejte s jeho pomocí připravit maso, ryby a zeleninu.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.