Bílá drobná čočka jinak také urid dal je považován za nejzdravější z dalu, která je bohatá na bílkoviny.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří
Především do indických polévek a omáček – dálů, na ochucení indických placek, kari, placek Pappadums anebo smažených „vadas“. Příprava: Doba varu bílé čočky urid dal je cca 1,5 hodiny. Před vařením je nutné ji namočit na několik hodin. Je vhodné vodu několikrát vyměnit a čočku zároveň v sítu propláchnout pod tekoucí vodou. Urid dal slijte, propláchněte a vařte v neosolené vodě na velmi nízkou teplotu do měkka. Během vaření seberte bílou pěnu, která se vytvoří na povrchu.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obale.
Balení obsahuje 500 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.