Přirozeně bezlepková obilovina, vhodná do kaší či polévek, nebo jako příloha v kombinaci s rýží, bulgurem.
Slzovku propláchneme a máčíme alespoň na 1 hodinu (nejlépe však přes noc) ve vodě. Poté vaříme společně s rýží, či jinou přílohou (kuskusem, bulgurem), slzovky přidáváme maximálně 1/3. Hrstku slzovky lze též přidat do každé polévky k obohacení a zahuštění. Výborná je s houbami připravená jako „kuba".
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte při teplotě do 25°C, ve stínu a relativní vlhkosti vzduchu do 70% v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 200 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.