Omáčka s výraznou chutí pro přípravu zálivek a omáček, přirozeně bezlepková.
Skladem více než 5 kusů V pondělí 24. 6. odešleme, u vás v úterý 25. 6. (S přepravcem PPL o den dříve)
Sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty, je tmavší, hustší a chuťově výraznější.
Je vhodná na použití so dresinků, na zeleninu, maso i ryby, do pokrmů založené na rajčatech (např. omáčky na těstoviny)tamari potlačí kyselost rajčat a prospěje celkové chuti pokrmu, také se hodí do polévky, omáčky, zeleninové směsi.
Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte při teplotě do 10 °C a spotřebujte co nejdříve.
Balení obsahuje 500 ml.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.