Plátky ze sójové mouky se hodí jako náhrada masa v pokrmech.
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v úterý 30. 4.
Plátky do sebe dobře vstřebávají chutě, doporučujeme je tedy marinovat nebo vařit v ochucené vodě. Sójové plátky výborně poslouží jako náhražka masa. Je potřeba je dopředu uvařit a pak nechat ideálně chvilku marinovat. Plátky můžete použít do vařených jídel, na smažení i zapékání. Hodí se k omáčkám a výborně chutnají s rýží i těstovinami nebo jako přírodní rostlinný řízek s bramborami. Plátky jsou čistě rostlinné a díky tomu vhodné nejen pro vegetariány či vegany, ale pro všechny, kdo chtějí svému jídelníčku trochu odlehčit či vyzkoušet něco nového.
Skladujte při teplotě do 25°C a při relativní vlhkosti vzduchu do 70 % v uzavřeném obalu. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 100 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.