Oblíbené položky

Úvodní strana » Zdravá výživa a hubnutí » Potraviny » Pudingy, krémy, pomazánky

KOLDOKOL Bioláda hrušková BIO 230 g - recenze

Kód výrobku: 323344

Hrušková bioláda je jedinečnou kombinací českých hrušek, jablečného koncentrátu a výtažků z mořských řas. Svěží chuť a aroma si bioláda zachová díky tomu, že neprochází varem.

Více informací

82 (0,36 Kč/g)

Skladem do 24 hodin

Zboží odešleme 21. 11. 2018, předpokládaný termín doručení 22. 11. 2018.

Zboží odešleme 21. 11. 2018, předpokládaný termín doručení 22. 11. 2018.

Doprava jen za 29 Kč, nad 1500 Kč zdarma

Přidejte ještě


Načítám
 
Podrobné informace
Recenze
Diskuze

Podrobné informace

Podrobné informace - KOLDOKOL Bioláda hrušková BIO 230 g

Hrušková bioláda je jedinečnou kombinací českých hrušek, jablečného koncentrátu a výtažků z mořských řas. Svěží chuť a aroma si bioláda zachová díky tomu, že neprochází varem.

Informace o produktu

Výrobce: Koldokol
Značka: KOLDOKOL
Produktová řada: Biolády
Kód výrobku: 323344
Kód EAN: 8594165350022
Držitel rozhodnutí: Koldokol

Vítěz České biopotraviny roku 2010 v kategorii Výrobky z ovoce a zeleniny. Hrušková bioláda je jedinečnou kombinací českých hrušek, jablečného koncentrátu a výtažků z mořských řas. Svěží chuť a aroma si bioláda zachová díky tomu, že neprochází varem.

Bioládu si můžete vychutnat na pečivu, palačinkách, koláčích či v jogurtu!

Složení

Hrušky*, jablečný koncentrát*, želírující látky agar a alginát sodný (výtažky z mořských řas) *produkt ekologického zemědělství.

Energetická hodnota: 767 kJ / 183 kcal ve 100g

Recenze

Recenze produktu KOLDOKOL Bioláda hrušková BIO 230 g

Diskuze

Diskuze k produktu KOLDOKOL Bioláda hrušková BIO 230 g

Přidat nový příspěvek do diskuze

 

Mohlo by vás zajímat


Načítám

Nejprodávanější značky

Výhodné nabídky už nemusíte hledat

pošleme vám je e-mailem :)

Zkuste to, odhlásit se koneckonců můžete kdykoli.
Nahoru
OK
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Zjistit více
Zpracovávám