Bio rýže, oblininy a luštěniny se pěstují bez působení chemických látek a pocházejí z ekologického zemědělství. Do bio obilninových výrobků se nepřidávají umělé konzervanty, dochucovadla a ani "éčka". Patří sem špalda, jáhly, bulgur, ovesné vločky, quinoa, červená čočka, amarant a další oblíbené výrobky, které najdete u nás napříč značkami, a to včetně českých Country Life a Allnature.
Rýže dlouhozrná v bio kvalitě z podhůří Himalájí. Přirozeně…
55 Kč
Špalda patří mezi oblíbené obiloviny. Kuskus z této obiloviny je…
99 Kč
Červená čočka zbavená slupky vhodná do salátů i sladkých jídel.
65 Kč
Rýže v biokvalitě z podhůří Himalájí. Přirozeně bezlepková.
62 Kč
Červená čočka je zbavená slupky, tudíž nenadýmá, je vhodná k přípravě…
659 Kč
Jedná se o typickou součást indické a čínské kuchyně. Maličké fazole…
79 Kč
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice.
44 Kč
Přirozeně bezlepkové jáhly, které vznikají z prosa odstraněním…
325 Kč
Doplněk stravy
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně…
46 Kč
Amarant je možné přidávat do obilninových jídel a zlepšovat tak jeho…
76 Kč 69 Kč -9 %
Usušená pšenice s příjemnou obilnou vůní pro zpestření jídelníčku.
45 Kč
Červené fazole jsou charakteristické svou výraznou chutí a větší…
75 Kč 66 Kč -12 %
Celozrnná neloupaná rýže s příjemnou oříškovou chutí pro zpestření…
82 Kč
Cizrnu si prostě zamilujete... a to hlavně díky její oříškové chuti,…
55 Kč
Rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást…
62 Kč
Krupice, která je vhodná na výrobu tortil, kaší nebo knedlíků.
33 Kč
Kamut je prapůvodní druh pšenice, který neprošel procesem hybridizace…
79 Kč
Milujete pokrmy z hrachu, ale nechce se vám čekat, než změkne? Žlutý…
44 Kč
Tyto fazole, výborně se hodící jako základ mexické kuchyně, se skvěle…
69 Kč
Dlouhozrnná rýže natural v bio kvalitě. Má široké využití v kuchyni…
99 Kč
Quinoa má v kuchyni široké využití – připravte si z ní úžasné…
69 Kč 66 Kč -4 %
Pohanka je přirozeně bezlepková a má lehce oříškovou chuť, její…
62 Kč
Dopřejte si u sledování filmu zdravou a doma vyrobenou pochoutku..…
32 Kč
Jáhly (kuličky z prosa setého) vlastně nejsou ničím novým, společně s kroupami totiž vždy patřily do staročeské kuchyně. Jedná se o bezlepkovou obilninu vhodnou pro celiaky a ty, kteří trpí alergií na lepek.
Existují různé druhy bulguru - nejčastěji je ale namáčeným, usušeným a nasekaným produktem pšenice. Bulgur je předvařený, a proto jeho příprava zabere jen chvilku. Pokud byste ve svém jídelníčku rádi nahradili rýži, bulgur je k tomu jako stvořený. Chutný je ale jak teplý, tak i studený.
Kuskus (jinak také Cous Cous) je krupičkou z ječmene, prosa nebo pšenice. Jeho příprava je opravdu jednoduchá, stačí ho jen zalít vroucí vodou, hladina vody by měla být zhruba 1 cm nad vrstvou kuskusu. Následně je důležité nechat kuskus pod pokličkou nabobtnat.
Pohanka se doporučuje jíst hlavně v chladném období, protože skvěle prohřívá organismus. Nejvíce ji ale ocení cévní systém - obsahuje totiž rutin, který se podílí na jeho pružnosti, navíc je výborným antioxidantem a skvěle podporuje funkci vitaminu C v našem těle.
Pokud k přípravě pokrmů zvolíte drobounké kuličky (velikostí podobné kuskusu) amarantu neboli laskavce, neubráníte se tomu, aby byl výsledek vždy mírně křupavý. Zároveň díky této superpotravině vstřebáte velké množství bílkovin, vlákniny, minerálních látek a vitaminů.
Kategorii Bio rýže, obilniny a luštěniny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Bio rýže, oblininy a luštěniny se pěstují bez působení chemických látek a pocházejí z ekologického zemědělství. Do bio obilninových výrobků se nepřidávají umělé konzervanty, dochucovadla a ani "éčka". Patří sem špalda, jáhly, bulgur, ovesné vločky, quinoa, červená čočka, amarant a další oblíbené výrobky, které najdete u nás napříč značkami, a to včetně českých Country Life a Allnature.
Jáhly (kuličky z prosa setého) vlastně nejsou ničím novým, společně s kroupami totiž vždy patřily do staročeské kuchyně. Jedná se o bezlepkovou obilninu vhodnou pro celiaky a ty, kteří trpí alergií na lepek.
Existují různé druhy bulguru - nejčastěji je ale namáčeným, usušeným a nasekaným produktem pšenice. Bulgur je předvařený, a proto jeho příprava zabere jen chvilku. Pokud byste ve svém jídelníčku rádi nahradili rýži, bulgur je k tomu jako stvořený. Chutný je ale jak teplý, tak i studený.
Kuskus (jinak také Cous Cous) je krupičkou z ječmene, prosa nebo pšenice. Jeho příprava je opravdu jednoduchá, stačí ho jen zalít vroucí vodou, hladina vody by měla být zhruba 1 cm nad vrstvou kuskusu. Následně je důležité nechat kuskus pod pokličkou nabobtnat.
Pohanka se doporučuje jíst hlavně v chladném období, protože skvěle prohřívá organismus. Nejvíce ji ale ocení cévní systém - obsahuje totiž rutin, který se podílí na jeho pružnosti, navíc je výborným antioxidantem a skvěle podporuje funkci vitaminu C v našem těle.
Pokud k přípravě pokrmů zvolíte drobounké kuličky (velikostí podobné kuskusu) amarantu neboli laskavce, neubráníte se tomu, aby byl výsledek vždy mírně křupavý. Zároveň díky této superpotravině vstřebáte velké množství bílkovin, vlákniny, minerálních látek a vitaminů.
Kategorii Bio rýže, obilniny a luštěniny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.