Oblíbené položky

Úvodní strana » Zdravá výživa a hubnutí » Bezlepkové potraviny » Bezlepkové směsi na chléb

Bezlepkové směsi na chléb

Pamatujeme na všechny, kteří musí vynechat ze svého jídelníčku lepek. Právě pro Vás je tu bezlepkové pečivo a chléb, které máte ihned k dispozici - buď již hotové, nebo jako polotovary k dopečení.

Jak si připravit bezlepkový chléb v domácí pekárně

Znáte tu vůni právě dopečeného chleba? A ještě když má křupavou kůrčičku, přesně tak jak máte rádi? Poradíme Vám jak si upéct čerstvé bezlepkové pečivo u Vás doma a podle Vašich představ.

Co budeme potřebovat:

  • Domácí pekárnu - v naší nabídce naleznete pekárny různých značek, velikostí, barev i funkcí. Vyberte si tu, která Vám bude nejvíce vyhovovat.
  • Směs na přípravu bezlepkového chleba - záleží na Vás, na jaký chléb dnes máte chuť. Bude to slunečnicový, tmavý, světlý nebo vícezrnný?
  • Sušené droždí
  • vodu,olej

Postup:

  • Do pekárny nalijeme požadované množství vlažné vody, popřípadě oleje (držíme se návodu na zadní straně krabičky konkrétní bezlepkové chlebové směsi), vsypeme směs a na ni nasypeme sušené droždí.
  • Prostřednictvím přídavných hnětacích metlic a vhodně zvoleného programu na pekárně vypracujeme těsto, které necháme odpočinout.
  • Připravené těsto vložíme do domácí pekárny, nastavíme požadovaný program a pečeme.
  • Doba přípravy, kynutí a pečení chleba je zhruba 2 hodiny

TIP! Aby byl chleba ještě lepší, zapracujte do směsi slunečnicová, dýňová nebo jiná semínka dle Vaší oblíbené chuti.

Pokračovat

Nejprodávanější v kategorii


Načítám
  • NOMINAL Bezlepková směs na chléb rustikální 500 g

    NOMINAL Bezlepková směs na chléb rustikální 500 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Při zadělávání těsta je možné chléb „vylepšit“ přídavkem různých semínek (len, sezam, dýně,…). Např. slunečnicová semínka jsou nejen zdrojem velmi cenných živin, ale vypadají v tmavém těstě velmi pěkně. K nakousnutí. Dobrou chuť! Složení Deproteinovaný pšeničný škrob,lupinová mouka, jáhlová mouka, maniokový škrob, bramborové vločky, vláknina (lněná, jablečná), cukr, sůl, zahušťovadlo: guarová mouka, maltodextrin, jablkový prášek, koření. Výživové hodnoty na 100 g Energie 1445kJ/343 kcal, Bílkoviny 6,6g, Sacharidy 71g, z toho cukry 3,7g, Tuky 1,7g, NMK 0,4g, Vláknina 8,2g, Sodík Max. 0,8g. Suroviny 500 g směs 475 ml(g) vody 20 ml oleje 13 g čerstvého droždí Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na chléb. Doporučená dávka droždí ve spojení s vodou pokojové teploty se týká dvouhodinových programů „gluten free“ či sprint (PANASONIC, ETA). U ostatních pícek si musíte najít svůj způsob pečení. Vychází-li z pícky chléb překynutý (propadlý s velkými nerovnoměrnými póry ve střídce), snižte dávku droždí nebo použijte chladnější vodu. Pokud máte opačný problém a chléb je nedokynutý s případnými prasklinami, použijte teplou vodu nebo více kvasnic. Postup pro pečení v běžné troubě Vymíchejte těsto dle návodu. Protože si dobu kynutí hlídáte sami, můžete dávku droždí zvýšit na 15 g/500g směsi. Těsto nechejte chvíli odpočinout a pak naplňte do důkladně vymazané formy. Ta by měla být naplněna maximálně  do 3/5, aby mělo těsto prostor ke kynutí. Snadné je těsto zpracovávat naolejovanými dlaněmi. Z těsta můžete vytvarovat válec, obalit např. ve slunečnicových semínkách a teprve potom vtlačit do formy. Chléb necháte kynout 45-60 min. pod vlhkou utěrkou, aby povrch neokoral. Pečte ve vyhřáté troubě (nejprve 200 °C, pak stáhněte na 180 °C) asi 60 min. Pokud se vám bude zdát, že povrch chleba rychle tmavne, přikryjte ho včas alobalem. Po upečení hned vyklopte, ale krájejte až po vychladnutí. Z těsta můžete připravit i jiný typ pečiva např. Slunečnicové bulky : vytvarujte  asi 100 g kuličky, obalte ve slunečnicových semínkách a uložte na plech. Nechejte kynout asi 40 min. (dle teploty), chraňte před okoráním, nestlačujte. Pečte při 200 °C asi 20 min. Rustikální kostky – těsto dlaněmi roztlačte na vrstvu 2-3 cm silnou a rozkrájejte na obdélníčky (přibl. 10x15 cm). Přeložte na plech (můžete horní plochu vtlačit do semínek) a nechte asi 40 min. kynout. Pečte při 200°C asi 20-25 min. Balení obsahuje: 500 g

    54 Kč -28% 75 Kč

  • NOMINAL Bezlepková směs na chléb s lněnou vláklinou 500 g

    NOMINAL Bezlepková směs na chléb s lněnou vláklinou 500 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Chléb Pro zdraví... se lněnou vlákninou slouží k přípravě chleba s výraznější chutí. Strukturou i barvou střídy připomíná běžný chléb. Obsahuje kvalitní lněnou vlákninu. Kromě lepku neobsahuje naše směs NOMINAL ani mléko, vejce, aromata, umělá barviva či konzervanty. Splňuje požadavky zákazníka na zdravý a chutný chléb. Složení směsi Deproteinovaný pšeničný škrob, jáhlová mouka, lupinová mouka, bramborové vločky, lněná vláknina, cukr, sůl, zahušťovadlo guma guar, cukr, sůl, chlebové koření. Výživové hodnoty Energie 1375kJ/329kcal, Bílkoviny 6,8g, Sacharidy 70g, z toho cukry 3,7g, Tuky 1,7g, NMK 0,3g, Vláknina 8,2g, Sodík Max. 0,8g. Suroviny 500 g směs 475 ml(g) vody 20 ml oleje 13 g čerstvého droždí Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na chléb. Doporučená dávka droždí ve spojení s vodou pokojové teploty se týká 2hodinových programů „gluten free“ či sprint (ETA). U ostatních pícek si musíte najít svůj způsob pečení. Vychází-li z pekárny chléb překynutý (propadlý s velkými nerovnoměrnými póry ve střídce), snižte dávku droždí nebo použijte chladnější vodu. Pokud máte opačný problém a chléb je nedokynutý s případnými prasklinami, použijte teplou vodu nebo více kvasnic. Postup pro pečení v běžné troubě Vymíchejte těsto dle návodu. Protože si dobu kynutí hlídáte sami, můžete dávku droždí zvýšit na 15 g/500 g směsi. Těsto nechejte chvíli odpočinout a pak naplňte do důkladně vymazané formy. Ta by měla být naplněna maximálně do 3/5, aby mělo těsto prostor ke kynutí. Snadné je těsto zpracovávat naolejovanými dlaněmi. Z těsta můžete vytvarovat válec, obalit např. ve slunečnicových semínkách a teprve potom vtlačit do formy. Chléb necháte kynout 45–60 min. pod vlhkou utěrkou, aby povrch neokoral. Pečte ve vyhřáté troubě (nejprve 200 °C, pak stáhněte na 180 °C) cca 60 min. Pokud se vám bude zdát, že povrch chleba rychle tmavne, přikryjte ho včas alobalem. Po upečení hned vyklopte, ale krájejte až po vychladnutí. Slunečnicové bulky Vytvarujte asi 100 g kuličky, obalte ve slunečnicových semínkách a uložte na plech. Nechejte kynout asi 40 min. (dle teploty), chraňte před okoráním, nestlačujte. Pečte při 200 °C asi 20 min. Rustikální kostky Těsto dlaněmi roztlačte na vrstvu 2-3 cm silnou a rozkrájejte na obdélníčky (přibl. 10x15 cm). Přeložte na plech (můžete horní plochu vtlačit do semínek) a nechte asi 40 min. kynout. Pečte při 200°C asi 20-25 min. Balení obsahuje: 500 g

    54 Kč -28% 75 Kč

  • NOMINAL Bezlepková směs na chléb s pohankovou vlákninou 500 g

    NOMINAL Bezlepková směs na chléb s pohankovou vlákninou 500 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Chléb Pro zdraví... z celozrnnou pohankou je zcela unikátní výrobek, který byl v r. 2008 oceněn na Mezinárodním potravinářském veletrhu Salima v kategorii TRENDY. Složení směsi Pšeničný škrob deproteinovaný, celozrnná pohanková mouka, lupinová mouka, zahušťovadlo guarová guma, lněné semínko, sůl, chlebové koření. Výživové hodnoty na 100g Energie 1425kJ/337 kcal, Bílkoviny 7,2g, Sacharidy 68g, z toho cukry 3,8g, Tuky 1,7g, NMK 0,3g, Vláknina 10,5g, Sodík Max. 0,8g. Suroviny 500 g směs 440 ml(g) vody 20 ml oleje 13 g čerstvého droždí Postup pro přípravu chleba v domácí pekárně Na dno pečící nádoby patří tekuté suroviny – voda a olej. Do nich rozdrobte čerstvé droždí a přidejte směs na chléb. Doporučená dávka droždí ve spojení s vodou pokojové teploty se týká 2hodinových programů „gluten free“ či sprint (ETA). U ostatních pícek si musíte najít svůj způsob pečení. Vychází-li z pekárny chléb překynutý (propadlý s velkými nerovnoměrnými póry ve střídce), snižte dávku droždí nebo použijte chladnější vodu. Pokud máte opačný problém a chléb je nedokynutý s případnými prasklinami, použijte teplou vodu nebo více kvasnic. Postup pro pečení v běžné troubě Vymíchejte těsto dle návodu. Protože si dobu kynutí hlídáte sami, můžete dávku droždí zvýšit na 15 g/500 g směsi. Těsto nechejte chvíli odpočinout a pak naplňte do důkladně vymazané formy. Ta by měla být naplněna maximálně do 3/5, aby mělo těsto prostor ke kynutí. Snadné je těsto zpracovávat naolejovanými dlaněmi. Z těsta můžete vytvarovat válec, obalit např. ve slunečnicových semínkách a teprve potom vtlačit do formy. Chléb necháte kynout 45–60 min. pod vlhkou utěrkou, aby povrch neokoral. Pečte ve vyhřáté troubě (nejprve 200 °C, pak stáhněte na 180 °C) cca 60 min. Pokud se vám bude zdát, že povrch chleba rychle tmavne, přikryjte ho včas alobalem. Po upečení hned vyklopte, ale krájejte až po vychladnutí. Slunečnicové bulky Vytvarujte asi 100 g kuličky, obalte ve slunečnicových semínkách a uložte na plech. Nechejte kynout asi 40 min. (dle teploty), chraňte před okoráním, nestlačujte. Pečte při 200 °C asi 20 min. Rustikální kostky Těsto dlaněmi roztlačte na vrstvu 2-3 cm silnou a rozkrájejte na obdélníčky (přibl. 10x15 cm). Přeložte na plech (můžete horní plochu vtlačit do semínek) a nechte asi 40 min. kynout. Pečte při 200°C asi 20-25 min. Balení obsahuje: 500 g

    54 Kč -28% 75 Kč

  • SEMIX Chléb bez lepku 500 g

    SEMIX Chléb bez lepku 500 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Nyní jemnější struktura, lepší chuť. Vhodný pro pečení v domácí pekárně i běžné troubě. Oceněno Potravinářskou komorou. Vysoký obsah vlákniny 6,2 g ve dvou plátcích! Složení sypké směsi Pšeničný škrob deproteinovaný, jáhlová mouka, rýžová mouka, jablečná vláknina, sůl obohacená jódem, zahušťovadlo (guarová guma), cukr, kmín, emulgátor (mono a diglyceridy mastných kyselin, sójový lecitin), regulátor kyselosti (kyselina citronová). Výrobek může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů, vajec, mléka, sezamu a oxidu siřičitého. Výživové údaje ve 100 g výrobku Energie 1050 kJ / 252 kcal, Tuky 4,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g, Sacharidy 48,1 gz toho cukry 0,5 g, Vláknina 4,6 g, Bílkoviny 2,1 g, Sůl 1,4 g Návod k použití směsi pro domácí pekárny Do pečicí nádoby nalijeme 400 ml vody (o teplotě cca 30 °C), přidáme 5 polévkových lžic oleje a celé balení směsi Chléb bez lepku. Pekárnu nastavíme na standardní pečicí program nebo na bezlepkový program. Doporučení doba pečení je 3,5 hodiny. Návod k použití směsi pro všechny trouby Do větší mísy nalijeme 400 ml vody (o teplotě cca 30°C), ve které rozpustíme 10 g čerstvého nebo 4 g sušeného droždí. Následně přidáme 5 polévkových lžic oleje a celé balení směsi Chléb bez lepku. Vše důkladně promícháme elektrickým šlehačem s hnětacími háky po dobu 5 minut. Těsto necháme v teple kynout 20 minut. Poté promícháme a takto připravené těsto vložíme do olejem vymazané pečící formy a necháme ještě 45 minut kynout na teplém místě. Před vložením do trouby potřeme chleba vodou. Totéž doporučujeme ještě několik minut před dopečením pro dosažení lesklejší kůrky. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C, ale ihned po vložení snížíme její teplotu na 180°C. Pečeme asi 60 minut. Další informace Hmotnost chleba po upečení 800 g. Hmotnost balení 500 g (-3%). Skladujte v suchu. Datum minimální trvanlivosti je jeden rok a je uvedeno na obale. Vyrobeno v České republice.

    49 Kč -17% 59 Kč

  • Bezlepkový chléb slunečnicový 500g Labeta

    skladem 1 - 2 ks

    Balení obsahuje kromě směsi na chléb též instantní droždí. Příprava možná i v domácí pekárně. Oba dva sáčky smícháme, přidáme 4 g sušeného nebo 10 g čerstvého droždí a 450 - 500 ml vlažné vody. Vařečkou v míse vypracujeme těsto (ne rukama), vložíme ho do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60-75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170-180°C asi 60 minut. Doporučujeme použít domáci pekárnu Eta: Do pečící nádoby nalijeme 400-450 ml vlažné vody. Vsypeme směs na chleba a na směs nasypeme sušené droždí. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez Vaši práce. Doba přípravy chleba včetně hnětení a kynutí trvá ca 2 hodiny (u ETY je to program Sprint či Rychlý). Postupujte podle návodu na obale. Složení Bramborový škrob, rýžová mouka, slunečnice 9%, bramborové vločky, kukuřičná mouka, jedlá sůl, zahušťovalo guar, kmín, cukr, jedlá soda, barvivo karamel, kyselina askorbová, kyselina citrónová.

    44 Kč -8% 48 Kč

  • Směs na bezlepkový chléb tmavý 500 g

    Směs na bezlepkový chléb tmavý 500 g

    Akce

    skladem 1 - 2 ks

    Minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě. Hmotnost : 500 g ( - 3 % ) Složení : bezlepková směs ( pšeničný škrob deproteinovaný - vhodný pro bezlepkovou dietu, lupinová mouka LP 20,dextroza,guarová mouka E 412 zahušťovadlo,emulgátor lecitin,kyselina citrónová E 330,kyselina askorbová E 300), jablečná vláknina,sůl s jodem. 100 g výrobku průměrně obsahuje : energetická hodnota 1 350 kJ ( 322 kcal ), bílkoviny 3,11 g, sacharidy 72,7 g, tuky 1,64 g Obsah gliadinu je 2,36 mg / 100 g sušiny Přibaleno 10 g instantního droždí. Návod k přípravě tmavého chleba bezlepkového V přístroji Backmeister - 450-480 ml studené vody,500 g směsi a 10g droždí (přiložený balíček ) nasypat do mísící nádoby, nastavit program ¨Schnell ¨a spustit dle návodu. Chléb je upečený za 160 minut. Klasická příprava - 400-450 ml studené vody,500 g směsi a 10 g droždí ( přiložený balíček) mísit ručně nebo šlehačem 10 minut dohladka. Těsto nechat 20 minut kynout ,pak přehnětat, vložit do olejem vymazané formy a nechat kynout v teple cca 1 hodinu.Pečeme při teplotě 200 °C 60- 70 minut.

    54 Kč -22% 69 Kč

  • WOLFBERRY Jáhlovo-rýžová kaše 200 g

    WOLFBERRY Jáhlovo-rýžová kaše 200 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Stačí zalít teplou vodou nebo mlékem. Kaše je... Lehce stravitelná. Rychle a snadno připravená. Vyrobena z přirozeně bezlepkových surovin. Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1548 kJ, bílkoviny 9.6 g, sacharidy 77.5 g, tuky 1.0 g, vláknina 1.7 g, minerální latky 1.0 g. Země původu: Česká republika.  

    29 Kč -26% 39 Kč

  • WOLFBERRY Pohankovo-rýžová kaše 200 g

    WOLFBERRY Pohankovo-rýžová kaše 200 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Instantní neochucená kaše, kterou stačí zalít teplou vodou nebo mlékem a je hotovo. Je lehce stravitelná a přirozeně bezlepková. Nutriční hodnoty ve 100 g Energie 1443 kJ, bílkoviny 9.3 g, sacharidy 73.9 g, tuky 1.5 g, vláknina 2.0 g, minerální latky 2.0 g. Země původu Česká republika.

    32 Kč -27% 44 Kč

  • Směs na bezlepkový chléb vícezrnný 500 g

    skladem 1 - 2 ks

    Složení: Bezlepková směs (pšeničný škrob deproteinovaný - vhodný pro bezlepkovou dietu, lupinová mouka, dextroza, zahušťovadlo guma guar E 412, emulgátor sojový lecitin E 322, kyselina citronová E 330, látka zlepšující mouku kyselina askorbová E 300), chlebový posyp (pohankové vločky, jáhlové vločky, kmín, kukuřičná mouka), sůl s jodem.

    62 Kč -14% 72 Kč

  • NUTRIFREE Směs na přípravu bezlepkového chleba 500 g

    skladem > 5 ks

    Chléb je připravený k upečení za pár minut! Složení Kukuřičný škrob, rýžová mouka, pohanková mouka, tapiokový škrob, cukr, rostlinná vláknina, sůl, zahušťovadla: guarová mouka a xanthanová guma. Může obsahovat stopy lupiny. Bez lepku, bez pšeničného škrobu, bez sóji, bez mléka, bez vajec. Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku   Energetická hodnota 326 Kcal   1367 Kj Bílkoviny 3,7 g Sacharidy 76,4 g z toho cukry 2,6 g Tuky 0,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g Vláknina 8,2 g Sodík 0,7 g

    66 Kč -14% 77 Kč

  • NUTRIFREE Strouhanka bezlepková 500 g

    skladem > 5 ks

    Nenahraditelná ingredience v každé kuchyni, k obalování, gratinování, k přípravě nádivek, strouhanka Nutrifree je vyrobena z bezlepkového pečiva určeného výhradně k nastrouhání. Důvodem je záruka stálé kvality. Složení Kukuřičný škrob, rýžová mouka, tapiokový škrob, droždí, dextróza, sůl, extra panenský olivový olej, zahušťovadla: guarová mouka a E464, emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselin, rostlinná vláknina, cukr, lupinový protein, pohanková mouka, aroma. Skladovat na větraném a suchém místě. Bez lepku, bez pšeničného škrobu, bez sóji, bez mléka, bez vajec, s extra panenský olivovým olejem. Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku Energetická hodnota 363 Kcal   1537 Kj Bílkoviny 2,4 g Sacharidy 80,6 g z toho cukry 0,9 g Tuky 2,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g Vláknina 2,6 g Sodík 0,7 g

    79 Kč -7% 85 Kč

  • DOVES FARM Chlebová směs bílá bez lepku 1000 g

    DOVES FARM Chlebová směs bílá bez lepku 1000 g

    Akce

    skladem > 5 ks

    Směs na bezlepkový chléb je vhodná i pro pečení pizzy. Též vhodná pro vánoční či jiné cukroví. Vyrobeno bez ořechů, mléka, caseinu, vajec, lepku a sóji. Vhodné pro vegetariány a vegany. Skládá se z rýže, tapiocy, brambor. Recept na obalu Z receptu na obalu si upečete lahodný chléb, který vydrží čerstvý několik dní. Z kilového balení upečete 2 bochníky chleba.

    89 Kč -25% 119 Kč

  • NUTRIFREE Bezlepková směs na pečivo 1 kg

    NUTRIFREE Bezlepková směs na pečivo 1 kg

    Akce

    skladem > 5 ks

    Dobře vyvážená směs vysoce kvalitních surovin pro přípravu bezlepkového chleba v několika málo krocích. Příprava Potřebujete: 500g Mix, 380/400g vody, 15g čerstvého droždí, 5g jemné soli, 20g extra panenský olivový olej. Složení Kukuřičný škrob, rýžová mouka, tapiokový škrob, cukr, rostlinná vláknina, sůl, zahušťovadlo: guarová mouka a E464, extrakt z kvasnic. Může obsahovat stopy hořčice. Alergeny Může obsahovat stopy hořčice. Bez lepku, pšeničného škrobu, sóji, mléka, vejce, palmového oleje.

    119 Kč -20% 149 Kč

  • Bezlepkový chléb tmavý 500g Labeta

    skladem do 24 hodin

    Balení obsahuje kromě směsi na chléb též instantní droždí. Příprava možná i v domácí pekárně. Návod na přípravu: Oba dva sáčky smícháme, přidáme 4 g sušeného nebo 10 g čerstvého droždí a 450 - 500 ml vlažné vody. Vařečkou v míse vypracujeme těsto (ne rukama), vložíme ho do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60-75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170-180° C asi 60 minut. Příprava v domácí pekárně: Do pekárny nalejeme 450-500 ml vlažné vody, vsypeme směs na chléb a na směs nasypeme sušené droždí. Pro pečení v domácí pekárně ETA použijeme program Sprint. Doba přípravy chleba včetně míchání, kynutí a pečení trvá asi 2 hod. Složení Bramborový škrob, rýžová mouka, sójová mouka, kukuřičná mouka, bramborové vločky, zahušťovadlo guar, jedlá sůl do 2,5%, carob, kmín, cukr, sójový lecitin, rostlinný olej, kyselina askorbová, kyselina citrónová, rozmarín.

    39 Kč -9% 43 Kč

  • NUTRIFREE Směs na přípravu koláčů bezlepková 1 kg

    skladem 1 - 2 ks

    Díky dobře vyvážené směsi vysoce kvalitních surovin snadno připravíte bezlepkové koláče, sušenky i cukroví. Stačí přidat pár jednoduchých přísad a hodně fantazie pro jakýkoliv typ sladkého. Příprava Zatřepat dobře balením před použitím, aby se všechny ingredience Mix per Dolci dobře promísily. Složení Kukuřičný škrob, rýžová mouka, tapiokový škrob, cukr, rostlinná vláknina, zahušťovadlo: guarová guma a E464, sůl, přírodní aroma. Může obsahovat stopy hořčice. Alergeny Může obsahovat stopy hořčice. Bez lepku, pšeničného škrobu, sóji, mléka, vejce, palmového oleje.    

    119 Kč -8% 129 Kč

  • Směs na bezlepkový chléb bílý 500 g

    skladem do 24 hodin

    Minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě. Hmotnost : 500 g ( - 3 % ) Složení :BEZ LEPKU bezlepková směs [ kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný škrob kukuřičný (oxid siřičitý), lupinová mouka, modifikovaný škrob maniokový , dextróza, zahušťovadlo guma guar, emulgátor sojový lecitin, kyselina askorbová a citrónová], deproteinovaný škrob pšeničný, sůl. Může obsahovat stopy vajec, mléka, skořápkových plodů, arašídů a sezamu. 100 g výrobku průměrně obsahuje : energetická hodnota 1535 kJ (367 kcal ), bílkoviny 4,0 g, sacharidy 81,6 g, tuky 2,2 g Obsah gliadinu je 1,68 mg / 100 g sušiny Návod k přípravě bílého chleba bezlepkového V přístroji - 450-480 ml studené vody,500 g směsi a 10g droždí (přiložený balíček ) nasypat do mísící nádoby, nastavit příslušný program a spustit dle návodu. Chléb je upečený za 160 minut. Klasická příprava - 400-450 ml studené vody,500 g směsi a 10 g droždí ( přiložený balíček) mísit ručně nebo šlehačem 10 minut dohladka. Těsto nechat 20 minut kynout ,pak přehnětat, vložit do olejem vymazané formy a nechat kynout v teple cca 1 hodinu.Pečeme při teplotě 200 °C 60- 70 minut.

    54 Kč -13% 62 Kč

  • Bezlepkové bramborové knedlíky 300g Labeta

    skladem do 24 hodin

    Možné použít na slano (s masem, zelím) či na sladko (šišky s mákem, atd). Vhodné pro bezlepkovou výživu. K obsahu sáčku přidáme 450 ml vlažné vody. Řádně zpracované těsto ihned po ztuhnutí zpracujeme do válečku o průměru 3 cm. Váleček rozkrájíme na špalíčky, které vkládáme do vroucí osolené vody, vaříme 4-5 minut mírným varem. Po vyjmuti z vody knedlíky mírně pokapeme olejem, aby nedošlo ke slepení. K obsahu sáčku přidáme 450 ml vlažné vody a zpracujeme těsto. Složení suché směsi: rýžová mouka, bramborové vločky 26 %, bramborový škrob, bramborová mouka, kukuřičná mouka, jedlá sůl, zahušťovadlo guar, jedlá soda, aroma, barvivo kurkuma.

    36 Kč -12% 41 Kč

  • Bezlepkový mazanec 500g Labeta

    skladem do 24 hodin

    Balení obsahuje kromě směsi na mazanec též instantní droždí. Příprava možná i v domácí pekárně. Do směsi možno přidat rozinky, sekané mandle dle chuti. K obsahu sáčku přidáme 300 ml vlažné vody, 2 žloutky, 10g sušeného droždí, 80 g másla a rozinky dle chuti (cca30g). Řádně zpracované těsto necháme kynout 40-50 minut. Vytvarovaný mazanec položíme na plech s pečícím papírem. Necháme kynout 10-15 minut. Mazanec nařízneme do hloubky 1 cm do kříže a potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme při 175-180 st. C asi 45 - 50 minut. Doporučujeme použít domácí pekárnu Eta: Do pečící nádoby nalijeme 300 ml vlažné vody, 2 žloutky, 10g sušeného droždí. 80 g másla a rozinky dle chuti (cca 30g). Pro pečení použijeme program klasik. Doba přípravy mazance včetně hnětení a kynutí trvá 3,5 hodiny. Složení Cukr, rýžová mouka, kukuřičný škrob, bramborové vločky, kukuřičná mouka, odtučněné mléko, zahušťovalo guar. jedlá sůl, aroma.

    39 Kč -7% 42 Kč

  • JIZERKA bezlepková směs 1000g zlatá

    skladem do 24 hodin

    BEZ LEPKU. Složení: pšeničný škrob deprotienovaný - vhodný pro bezlepkovou dietu, lupinová mouka, dextroza, zahušťovadlo guma guar, emulgátor sojový lecitin, kyselina citronová, látka zlepšující mouku kyselina askorbová. 100g výrobku průměrně obsahuje: energetická hodnota 1548 kJ(370 kcal), tuky 2,1g, nas.mastné kyseliny 0,5g, sacharidy 83,4g, cukry 3,9g, bílkoviny 3,1g, sůl 0,1g. Může obsahovat stopy sezamu, oxidu siřičitého.

    89 Kč -5% 94 Kč

  • EXTRUDO Kaše jáhlová snídaňová 320 g

    skladem do 24 hodin

    Kaše Extrudo jsou vyráběny z kvalitních a čistě přírodních surovin, nejsou dochucovány ani jinak obohacovány a proto je můžete mezi sebou libovolně míchat. Další výhody výrobku jednoduchá příprava - stačí přidat horkou vodu nebo mléko a popř. osladit i v BIO kvalitě a některé druhy bez lepku kaše můžete mezi sebou libovolně míchat a získat tak širokou škálu chutí Složení kaše Instantní jáhlová kaše (57%), cukr vanilkový, cukr, kaše rýžová instantní (5%), mléko sušené odtučněné, sůl. Výživové údaje ve 100 g - Bílkoviny 8,9 g, energetická hodnota 1519 kJ, sacharidy 77,4 g, tuky 1,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, vláknina 2 g, sůl 1g. Návod na přípravu 50 g směsi zalijeme 150 ml horkou vodou - cca 80°C - a zamícháme. Již nevaříme.

    44 Kč -4% 46 Kč

  • Bon Matin - sladké bezlepkové rohlíky 200 g

    skladem do 24 hodin

    Složení: Rýžová mouka, voda, cukr, vejce, palmový tuk, kvasnice, zahušťovadlo: mouka z guarových semen, emulgátor: E 471. Okyselující přísada: kyselina citronová, ochucující pařísada. Energetická hodnota: Bílkoviny 3,9 Uhlohydráty 41,9 Tuky 9,9 Kj 1144 Kcal 272 Neobsahuje konzervační látky. Bez obsahu laktózy a sóji.

    66 Kč

  • Směs na bezlepkový knedlík 350 g

    skladem do 24 hodin

    Složení: Kukuřičný škrob, bramborový škrob, bramborová mouka, sójová mouka, sůl (2%), zahušťovadlo (celulóza). Nutriční hodnoty (ve 100g výrobku): Energetická hodnota 1395,6 kJ (333 kcal)   Bílkoviny 4,48g   Uhlohydráty 75,9   Tuky 0,8g   Návod na přípravu bezlepkového knedlíku: Připravte si směs na přípravu bezlepkových knedlíků Kroner (250-300g podle toho, jak velký knedlík chcete), alobalovou formu, droždí a 300-350ml vody. Případně můžete místo poloviny množství vody použít mléko. Do nádoby dejte mouku, vykynutý kvásek a vody tolik, aby bylo těsto zhruba stejné kozistence jako na lívance. Ručním mixérem vše velmi dobře vymixujte tak, aby v těstě nebyly hrudky, těsto bylo hladké a bylo spíš řidší než husté, protože ve formě lépe drží tvar a hotový knedlík je pak jemnější. Těsto poté vylijte do připravené formy a přikryté nechte kynout. Vykynuté těsto dejte i s formou na pařák a nechte vařit cca 25-30 minut. Hotový knedlík vyklopte. Je-li určen k okamžité spotřebě, knedlík nakrájejte. Pokud je knedlík určen k uskladnění, uložte jej vcelku do mrazničky. Pro úspěšný výsledek doporučujeme dodržet návod na přípravu.

    46 Kč -12% 52 Kč

  • Bezlepková směs - Pracharanda polévková 50g

    Bezlepková směs - Pracharanda polévková 50g

    Akce

    skladem do 24 hodin

    Užití Polévková Pracharanda je základ pro přípravu polévek i omáček. Kurkumový prášek mírně vylaďuje tvorbu a vylučování žluči, zlepšuje barvu pokrmů. Polévku připravíme krátkým povařením směsi s vodou nebo vývarem. Podle chuti můžeme přidat zeleninu, rýži, vejce, bezlepkové těstoviny, maso, koření apod. Chuť zeleniny více vynikne při šetrném orestování na kvalitním oleji. Kombinaci Pracharandy a oleje za studena je možné použít jako základ salátových zálivek. Dávkování K přípravě jedné porce polévky stačí 1-2 lžičky směsi a 300 ml vody. Kontraindikace Alergie na celer. Požití není vhodné u osob, které nesmějí vůbec solit. Složení Směs sušené zeleniny (Celer, česnek, cibule, libeček, mrkev, petržel, pór), kurkuma a sůl (35%).

    18 Kč -28% 25 Kč

  • Novalim PROMIX-CH bezlepková směs na chléb 1 kg VÝPRODEJ exp. 31. 12. 2017

    Novalim PROMIX-CH bezlepková směs na chléb 1 kg  VÝPRODEJ exp. 31. 12. 2017

    Výprodej

    skladem 1 - 2 ks

    Popis: Bezlepková směs na chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových a nepšeničných surovin. Určená na přípravu světlého kmínový chleba. Směs již obsahuje cukr, sůl i kmín. Třeba přidat droždí a tuk (vodu). Těsto zpracujeme elektrickým šlehačem nebo ručně, dokud nezůstane hladké, táhlé a lesklé.Složení: bramborový škrob, kukuřičný škrob, bramborová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, sójová mouka, sušená syrovátka, zahušťovadla: guarová mouka a E466; cukr, sůl, emulgátor E471, kmín.Hmotnost: 1kgZemě původu: Slovensko

    87 Kč -24% 115 Kč

Nejprodávanější značky

Akční nabídka do vaší schránky

Výhodné nabídky nemusíte hledat, pošleme vám je e-mailem.

Zkuste to, odhlásit se koneckonců můžete kdykoli.

Nahoru
OK
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Zjistit více
Zpracovávám