Oblíbené položky

Úvodní strana » Zdravá výživa a hubnutí » Bezlepkové potraviny » Bezlepkové směsi na chléb

Bezlepkové směsi na chléb

Pamatujeme na všechny, kteří musí vynechat ze svého jídelníčku lepek. Právě pro Vás je tu bezlepkové pečivo a chléb, které máte ihned k dispozici - buď již hotové, nebo jako polotovary k dopečení.

Jak si připravit bezlepkový chléb v domácí pekárně

Znáte tu vůni právě dopečeného chleba? A ještě když má křupavou kůrčičku, přesně tak jak máte rádi? Poradíme Vám jak si upéct čerstvé bezlepkové pečivo u Vás doma a podle Vašich představ.

Co budeme potřebovat:

  • Domácí pekárnu - v naší nabídce naleznete pekárny různých značek, velikostí, barev i funkcí. Vyberte si tu, která Vám bude nejvíce vyhovovat.
  • Směs na přípravu bezlepkového chleba - záleží na Vás, na jaký chléb dnes máte chuť. Bude to slunečnicový, tmavý, světlý nebo vícezrnný?
  • Sušené droždí
  • vodu,olej

Postup:

  • Do pekárny nalijeme požadované množství vlažné vody, popřípadě oleje (držíme se návodu na zadní straně krabičky konkrétní bezlepkové chlebové směsi), vsypeme směs a na ni nasypeme sušené droždí.
  • Prostřednictvím přídavných hnětacích metlic a vhodně zvoleného programu na pekárně vypracujeme těsto, které necháme odpočinout.
  • Připravené těsto vložíme do domácí pekárny, nastavíme požadovaný program a pečeme.
  • Doba přípravy, kynutí a pečení chleba je zhruba 2 hodiny

TIP! Aby byl chleba ještě lepší, zapracujte do směsi slunečnicová, dýňová nebo jiná semínka dle Vaší oblíbené chuti.

Pokračovat

Nejprodávanější v kategorii


Načítám
Značka:
Všechny

Rozbalit filtr

Nejprodávanější značky

Výhodné nabídky už nemusíte hledat

pošleme vám je e-mailem :)

Zkuste to, odhlásit se koneckonců můžete kdykoli.
Nahoru
OK
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Zjistit více
Zpracovávám
Chat - poradíme vám