Lékárna.cz

AMYLON Protein puding čokoládový bez lepku 45 g

AMYLON Protein puding čokoládový bez lepku 45 g AMYLON Protein puding čokoládový bez lepku 45 g

Čokoládový puding v prášku je výborný a rychlý dezert s jemnou chutí. Vhodný pro celiaky.

Více informací

Produkt je dlouhodobě nedostupný

Termín distribuce je neznámý

Podobné produkty

Produkty od stejného výrobce

Potřebuji poradit

Doporučené alternativní produkty

Do košíku
Do košíku

AMYLON Protein puding čokoládový bez lepku 45 g

Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.

Výhody produktu

  • Syrovátkový protein: přispívá k růstu a udržení svalové hmoty, může posílit imunitu, má dobrou vstřebatelnost, je použitelný na zvýšení příjmu bílkovin mezi jídly.
  • Puding lze uvařit s různými druhy mléka.

Složení produktu

Kukuřičný škrob, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (20%), sušený syrovátkový protein (9,5%), jedlá sůl, regulátory kyselosti (hydroxid draselný, uhličitany sodné).

Výživové údaje na 100 g hot. výrobku: Energetická hodnota 393 kJ/ 93 kcal.Tuky 1,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 1 g. Sacharidy 16 g z toho cukry 11 g. Bílkoviny 3,9 g. Sůl 0,11 g.

Země původu

Česká republika

Jak se používá

Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme asi 350 ml do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (40 g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. Nalijeme do misek a necháme vychladnout.

Na co si dát pozor

Spotřebujte nejlépe do: datum uvedeno na obalu. Určeno k dalšímu tepelnému zpracování.

Množství v balení

Balení obsahuje 40 g.

Skladování

Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.

 

Informace o produktu

Výrobce:
Značka:
Kód výrobku:
454065
Kód EAN:
8594006668620
Držitel rozhodnutí:
Země původu:
Česko
AMYLON Protein puding čokoládový bez lepku 45 g můžete zakoupit i v našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk.

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.