Shoyu. Těžko budete hledat tradičnější dochucovadlo asijské kuchyně, než je sójová omáčka, se svojí tradičně tmavou barvou.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Především v Číně a Japonsku se používá již přes 2500 let. Vyrábí se ze sójových bobů, fermentovaných pomocí plísní rodu Aspergillus a charakteristická barva vzniká především z kombinace aminokyselin získaných z bílkovin a glukózy ze škrobu. Naše 100% BIO Allnature Shoyu je jemnější než sójová omáčka Tamari a vřele ji doporučujeme jak na vaření, tak k dochucení studených pokrmů.
voda, sójové boby*, sůl, pšenice.*
* z kontrolovaného ekologického zemědělství
Sója, pšenice (lepek). Může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.
Energetická hodnota | 234 kJ/56 kcal |
Tuky z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g 0 g |
Sacharidy z toho cukry |
6,0 g 6,0 g |
Bílkoviny | 8,0 g |
Sůl | 13 g |
250 ml
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.