Jasmínová rýže je bezlepková potravina pěstovaná zejména v oblasti Thajska a Kambodži, má příjemnou vůni jasmínových květů a ořechů.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Tato rýže je nejpoužívanější surovinou pro vaření asijských pokrmů, protože se díky své lepivé konzistenci dobře drží hůlkami. Její další výhodou je rychlá příprava. Skvěle se hodí také do nákypů, dezertů nebo pilafů.
Rýži propláchněte ve vlažné vodě. Na porci rýže dejte dvojnásobné množství vody, osolte a vařte na mírném ohni 10 až 15 minut. Před vařením doporučujeme namočit do vody cca na 2 hodiny.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 400 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.