Cizrna v BIO kvalitě je oblíbenou součástí vegetariánských a veganských jídelníčků. Výborná je především vařená.
Skladem více než 5 kusů Dnes odešleme, u vás zítra
Cizrna Allnature v BIO kvalitě pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství a zachovává si tak maximální množství živin. Nechybí v ní cenné minerální látky jako zinek, draslík, hořčík nebo železo, vitamíny skupiny B, vláknina nebo bílkoviny. I proto je cizrna oblíbenou součástí vegetariánských a veganských jídelníčků. Výborná je především vařená cizrna, kterou je možné přidat do salátů, polévek nebo jako přílohu. Z cizrny se vyrábí i mouka, která se využívá k výrobě falafelu.
Cizrnu přeberte a namočte do vody na cca 8-12 hodin, ideálně přes noc. Před vařením důkladně propláchněte a ve vodě vařte do měkka cca 40-60 minut. Doba vaření je závislá na délce namáčení a čerstvosti cizrny. Během vaření sbírejte pěnu z povrchu.
Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
BIO Cizrna
Energetická hodnota |
1497 kJ/358 kcal |
Tuky z toho nasycené mastné kyseliny |
4,6 g 0 g |
Sacharidy z toho cukry |
59 g 0,9 g |
Bílkoviny |
20 g |
Sůl |
0,01 g |
500 g
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.