NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Cukr s bohatou chuti a mnohem příjemnější aroma než umělý vanilínový cukr.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Pravý BIO vanilkový cukr se připravuje mletím přírodní Bourbonské vanilky (7%) spolu s BIO třtinovým cukrem. Surový cukr z jihoamerické cukrové třtiny není rafinovaný ani chemicky bělený. Nejlepší vanilin ze skutečného bourbonového vanilkového bobu pak dává směsi její dokonalou chuť. Vanilka Bourbon vypěstovaná na Madagaskaru patří díky své jedinečné kvalitě mezi nejvíce ceněné vanilky vůbec.
Brazílie a Madagaskar.
Vanilkový cukr se používá nejvíce při pečení dezertů, koláčů, čajového pečiva a vánočního cukroví. Přidáváme ho do koktejlů, pudinků či těst, nebo jej užijeme na posypání nebo obalování již pečených výrobků. Dá se použít i ke slazení čaje, svařeného vína nebo punče. Aby nebyl čaj příliš aromatický, doporučujeme vanilkový cukr ještě "naředit" obyčejným cukrem. Je vhodný jak pro vegetariány, tak pro vegany.
Balení obsahuje 20 g.
Skladujte na suchém a temném místě.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.