Bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva s obsahem vinného…
52 Kč
Tahini je čistá nesolená pasta z mletých sezamových semínek.
115 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku v RAW kvalitě obsahuje velké…
47 Kč
Směsí třtinového cukru v bio kvalitě se skořicí posypte vaší…
11 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
BIO jablečný ocet s kyselostí 5% bez konzervantů a barviv.
95 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Kypřící prášek do pečiva je bezlepková a bezfosfátová příměs,…
64 Kč
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Prášek do pečiva je vhodný k přípravě třeného, křehkého, piškotového…
52 Kč
Pečete bezlepkové pochutiny? Pak BIO kypřící prášek do perníku Amylon…
16 Kč
Zvýrazněte chuť kynutých, třených a piškotových těst BIO vanilkovým…
11 Kč
Máte rádi odlehčené a nadýchané bábovky, muffiny nebo sušenky? Pak…
7 Kč
Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva…
145 Kč
Kvalitní kvásek je základem pro dobrý výsledek kváskového pečení.
49 Kč
Vanilkový cukr je velmi oblíbenou surovinou při pečení právě pro svou…
46 Kč 45 Kč -2 %
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Superpotravina, která je lehce nasládlá a voní po oříšcích.
66 Kč 60 Kč -9 %
Kypřící prášek bez fosfátů a lepku.
19 Kč
Květový med v bio kvalitě a z kontrolovaného ekologického zemědělství.
166 Kč
Bourbon vanilka je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni danou…
159 Kč
Medový marcipán z loupaných mletých mandlí a medu v BIO kvalitě.
160 Kč
Lahodná ovocná pomazánka vyrobena z 2,2 kg čerstvého ovoce bez…
129 Kč
Kandovaná pomerančová kůra má výraznou ovocnou chuť a neobsahuje…
59 Kč
Kandovaná citrónová kůra má výraznou ovocnou chuť a neobsahuje…
56 Kč 55 Kč -2 %
Praktické šetrně sušené pekařské droždí v BIO kvalitě, vhodné do…
20 Kč
Skořicový cukr je skvělým pomocníkem při pečení štrůdlů, ovocných…
21 Kč
Zvýrazněte chuť vašeho cukroví nebo svátečních moučníků tímto cukrem,…
11 Kč
Kategorii Bio přísady na pečení najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Kategorii Bio přísady na pečení najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.