Bezlepková směs na přípravu semínkového chleba, kterou zvládne připravit i začátečník.
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v úterý 30. 4.
Nejprve si rozehřejte troubu na 200 °C. Obsah sáčku smíchejte s 450 ml studené vody a nechte 5 minut odstát. Poté tvarujte chléb nebo bulky. Směs půjde lépe tvarovat, pokud si ruce navlhčíte vodou. Chléb nebo bulky umístěte na plech pokrytý pečicím papírem a pečte 80 min (chléb) nebo 40 min (bulky) při 200 °C. Po dopečení vytáhněte směs z trouby a nechte vychladnout. Pro zachování čerstvosti doporučujeme chléb uchovávat v chladu.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 450 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.