Pohanková mouka bez lepku vhodná pro sladké i slané vaření.
50 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Bezlepková rýžová mouka je výbornou náhradou za pšeničnou mouku při…
28 Kč
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
49 Kč 40 Kč -18 %
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Tapioková mouka je zdravým zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem…
102 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Přirozeně bezlepková kokosová mouka v BIO kvalitě s vysokým obsahem…
90 Kč
Xantanová guma představuje prášek bez zápachu a chuti.
62 Kč
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
65 Kč 62 Kč -5 %
◉
Navíc sleva 10 %
Mix IT Dunkel - bezlepková mouka na tmavé pečivo a kynuté těsto.
165 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
32 Kč
Obalovací směs lehce pikantní na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte…
176 Kč
Nenahraditelná ingredience v každé kuchyni vhodná k obalování,…
120 Kč
Doplněk stravy
Mandlovou mouku lze použít na pečení, vaření, na přípravu krémů, k…
176 Kč 172 Kč -2 %
Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
105 Kč
Žitná mouka vhodná na pečení či přípravu vařených příloh.
52 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Vyrábí se z kořene keřů manioku. Je významným zdrojem karbohydrátů s…
59 Kč
Akce Výhodná cena
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
99 Kč 69 Kč -30 %
Guarová guma je prášek bez zápachu a chuti.
49 Kč
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
59 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
48 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
179 Kč
Mandlová mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu,…
199 Kč
Blanšírované mandle sekané na jemnou mouku.
186 Kč
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
92 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.