Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
109 Kč
Výhodná cena
Tato směs na tmavý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně…
96 Kč 88 Kč -8 %
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
58 Kč
Výhodná cena
Bezlepková směs Nomix je vhodná k přípravě kynutých, třených i…
106 Kč 100 Kč -6 %
Výhodná cena
100 % kokosová mouka vyráběná z dužiny čerstvě nasbíraných kokosových…
69 Kč 66 Kč -4 %
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Tapioková mouka je zdravým zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem…
109 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč
Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
199 Kč
Bezlepková nízkobílkovinná směs pro univerzální použití na palačinky,…
125 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Tato špaldová mouka je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah…
65 Kč
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
109 Kč
Bezlepková směs vhodná k výrobě cukroví a sušenek.
125 Kč
Špaldová mouka je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je…
69 Kč
Výhodná cena
Přirozeně bezlepková mouka smetanově bílé barvy je lehká a dobře…
79 Kč
Arašídová mouka je ideální pro bezlepkové pečení, příznivce Paleo…
136 Kč
Bezlepková směs pro univerzální použití na palačinky, knedlíky,…
116 Kč
Špaldová hladká mouka pokrmům dodává jemnou oříškovou chuť.
79 Kč
Výhodná cena
Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
94 Kč
Rýžová mouka je vhodná na přípravu všech druhů bezlepkových jídel, na…
59 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
69 Kč 66 Kč -4 %
Směs vhodná pro bezlepkovou a nízkobílkovinnou dietu, při alergii na…
189 Kč
Mix IT Dunkel - bezlepková mouka na tmavé pečivo a kynuté těsto.
165 Kč
Směs vhodná pro bezlepkovou dietu, při nesnášenlivosti vajíček a…
159 Kč
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.