Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Bobkový list celý se především používá jako koření do omáček.
56 Kč
Koření pro lepší aroma před použitím rozdrobit nebo rozdrtit v…
165 Kč
Koření perníkové mleté se používá na perníčky nebo k ochucení…
69 Kč
HERBA VEGI Bylinková ochucovací směs v BIO kvalitě se používá do…
32 Kč
CHILLI VEGI Pikantní kořenící směs v BIO kvalitě umožní připravit…
33 Kč
Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva…
145 Kč
Skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou vůni…
72 Kč
VEGI VEGI Zeleninová ochucovací směs v BIO kvalitě se skvěle hodí na…
GRILL VEGI Grilovací kořenící směs v BIO kvalitě se používá na…
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.