Quinoa má v kuchyni široké využití – připravte si z ní úžasné placičky, snídaňovou kaši, anebo ji můžete podávat jako přílohu.
Produkt je dočasně nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Quinoa pochází z Jižní Ameriky, kde patřila a pořád patří k hlavním zemědělským plodinám. Quinou dokonce Inkové považovali za posvátnou a s trochou nadsázky se dá říct, že podobně okouzleni jsme i my dnes. Ne nadarmo ji NASA zkoumá jako potravinu vhodnou pro astronauty při dlouhých vesmírných letech.
Quinou propláchněte několikrát vroucí vodou a uvařte v 2,5 násobném množství vody cca 15 minut.
Energetická hodnota: 1435 kJ/343 kcal; tuky: 5 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g; sacharidy: 60,8 g; z toho cukry: 0,5 g; bílkoviny: 13,8 g; sůl: 0,02 g.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.