Bulgur má lehce oříškovou chuť, kterou si oblíbíte. Zpestřete jím svůj jídelníček.
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v úterý 25. 6. (S přepravcem PPL o den dříve)
Ječmenný bulgur se vyrábí ze zrn ječmene, které se nejdříve očistí a předvaří, potom usuší a nakonec naláme na menší kousky. Díky této úpravě má delší trvanlivost a je rychle uvařený. Lze jej připravovat na sladko i slano.
Návod k přípravě
Vařte v 2,5 násobném množství mírně osolené vody 7 minut, nechte dojít pod pokličkou 10 minut.
Ječmen - produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1423 kJ/337 kcal; tuky: 1,6 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g; sacharidy: 64,9 g; z toho cukry: 0,67 g; bílkoviny: 9,1 g; sůl: 0,0016 g.
Alergeny: Lepek.
Skladování: Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.